Малко развитие по колата ръждите са оправени и целия под е минат с грунд
и вече тунинг праговете са в историята
Временно на една броня пробвах да присадя сайдмаркери,но нещо не ми хареса и след това беше свалена
една снимка от пътуването до София,а понеже незнаех точно как е времето реших да сложа зимните гуми
и колата се представи добре с 50литра минах добри километри,като на отиване минахме през Бургас и после по магистралата,а на прибиране от другия път и каране в софия
Иииии така наближи Крушуна и всичко беше добре,дори пробвах стопове Hella Magic Color Red
майтапих се с познати които пътувахме към Крушуна,че в последните дни се стягат да оправят някои неща,като аз си мислех сменям джантите в четвъртък и петък заминаваме,ами да ама не съединителя реши да се предаде във вторник
с помощта на двама приятели малко по късно кутията беше свалена
в четвъртък вече я събрах напълно и беше на пътя готова за събора
и както отново всичко беше ок в четвъртък вечерта Рейката се предаде напълно (тя си течеше леко,но аз си мислех,че има време ще я оправя там 1-2 седмици ще ме изкара като доливам,ем да ама не) .Ядосах се тотално и направо легнах от долу и отрязах ремъка,Верно пътувах без хидравлика ама нямаше как да пропусна
и снимка на Варненската група
Последна промяна от Станислав-голф на Пон 27 апр 2015 22:07, променено общо 1 път.