Здравейте Колеги, чуствам се много зле защото снощи шофирах в пийнало състояние , та понеже снощи се случи така че карах жена ми която е бременна на 6 тия месец в болница имаше болки в стомаха та и за това се наложи да запаля колата леко пийнал ,
Цялата работа тръгна от там че майка имаше рожден ден и ние решихме да празнуваме седнахме на маса към около 20:00 часа изпихме по малко
аз лично до 22:30 изпих 300гр. домашна ракия със мезенце и така нататък след това решихме да зяпаме телевизора с жена ми но към 12:30 часа започна да и боли стомаха и светкавично се насочихме към най близката спешна помощ настаних жена ми под лекарско наблюдение, на връщане пътна полиция ме спря за проверка в 01:15 и ме накараха да духам на дрегера то отчете 0,93% отнеха ми книжката и талона и ми връчиха наказателен лист, и ми предложиха да се явя на кръвна проба след което 2:15 часа ми взеха кръв . та дайте мнения според вас дали ще е по малко количество в кръвта от тази на дрегера , в момента се чувствам ужасно притеснено казаха ми че до 3 дена ще имат резултат от кръвната проба.
Помогнете хванаха ме с алкохол 0,93%
- djuni_ibiza
- Автомобил: Golf MK4 1.6sr
- Двигател: AKL
Помогнете хванаха ме с алкохол 0,93%
Последна промяна от djuni_ibiza на Чет 26 фев 2015 21:16, променено общо 1 път.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Помогнете хванаха ме с алкохол 0,93%
По принцип кръвта показва най-точно! Духането показва наличието на алкохол в дъха, т.е. ако си пушил и пил, почти без мезе и на 1 бира може да ти покаже 0.5-0.6! Относително е дали ще покаже по-малко или повече! 300мл домашна ракиика не са никак малко!
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Можеш да се надяваш да падне малко, т.к. са минали 4ч, откакто си спрял да пиеш, но според мен пак ще е над нормата. Ама да знаеш, голяма глупост си направил, чак се ядосах, като прочетох /жена ми също е в 6 месец/. Трябвало е поне някой от вашите да те спре, има и други начини на предвижване. Дано поне жена ти е добре. Просто си понеси глобата, това е.
- djuni_ibiza
Когато стигнах до болницата тичайки за да циркулирам кръвта по бързо изчаках 5 минути и изпих 1 литър вода, и не се чувствах пиян ,
но вече незнам наистина каква ще е разликата но повечето ми казват че в кръвта е излизало по малко все пак спрях да пия 22:30 часа
и минаха почти час от теста с дрегера и даването на кръв. Много мее страх за първи път ми се случва нещо подобно.
но вече незнам наистина каква ще е разликата но повечето ми казват че в кръвта е излизало по малко все пак спрях да пия 22:30 часа
и минаха почти час от теста с дрегера и даването на кръв. Много мее страх за първи път ми се случва нещо подобно.
- djuni_ibiza
vanesto написа:Можеш да се надяваш да падне малко, т.к. са минали 4ч, откакто си спрял да пиеш, но според мен пак ще е над нормата. Ама да знаеш, голяма глупост си направил, чак се ядосах, като прочетох /жена ми също е в 6 месец/. Трябвало е поне някой от вашите да те спре, има и други начини на предвижване. Дано поне жена ти е добре. Просто си понеси глобата, това е.
Живот и здраве това ще ни е първото дете , аз реагирах с огромна паника дори забравих че съм пийнал единствено мислех по най бързия начин да стигнем до спешна помощ, тя е добре но само дето я разплаках и няма да си го простя чувствам се много гнусен дано на кръвната да е по малко
-
- Автомобил:
- Двигател:
От притеснения полза няма - нищо не променят.
Каква помощ очакваш във форума?
- djuni_ibiza
myrshavija написа:От притеснения полза няма - нищо не променят.
Споделям колега искам да знам дали има и други колеги с подобни случаи, и най ме притеснява какъв резултат ще даде кръвната проба.
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Контакти:
Ще е по малко - алкохолът се разгражда с 0,15 %о на час, но това обстоятелство се отчита в последствие в делото при обжалване на наказателното постановление. Би следвало при теб дапокаже около 0.78 промила от кръвното изследване.
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Ще гориш, колега! Това е сигурно.. Просто не може да има такава разлика между дрегер и кръвна проба при твоя случай (при условие, че си приключил с консумацията 2 часа по-рано). Обикновено разликата е в рамките на 0.1-0.2 промила. Но ти искаш 0.43.. Е няма как да стане...
Когато взеха моята книжка (за 3 дни, докато изчакам резултатите от пробата) на дрегер бях 0.51, а на кръвна проба 0.14. Но аз бях пил към 200мл бира 2 минути преди да ме спрат.. И съответно устата ми вонеше, чак сам не се търпях..
Когато взеха моята книжка (за 3 дни, докато изчакам резултатите от пробата) на дрегер бях 0.51, а на кръвна проба 0.14. Но аз бях пил към 200мл бира 2 минути преди да ме спрат.. И съответно устата ми вонеше, чак сам не се търпях..
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Нищо не може да оправдае твойта глупава постъпка!!!
Сега тъкмо ще имаш време да обръщаш повече внимание на съпругата ти.
С най-добри чувства съм и ви пожелавам здраве и разум!
Сега тъкмо ще имаш време да обръщаш повече внимание на съпругата ти.
С най-добри чувства съм и ви пожелавам здраве и разум!

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да кажем, че се е наложило по спешност - както и да е. Ама защо след като остави жена ти в болницата пак се качи на колата?! Ще трябва да си понесеш последствията. Моли се да е възможно най-малко, но със сигурност може да останеш без книжка за известен период от време.
- djuni_ibiza
Колеги направо психически съм разстроен , не знам какво да кажа на близките ми просто се моля на господ дано в кръвта да ми е по малко количество че ще се побъркам аз направих голяма грешка не го желая дори и на душманина си.
- icokr
- Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
- Двигател:
Колега разбирам те, "психически си разстроен", но и да пишеш четливо е трудно сега.
А таксита нямате ли?
А таксита нямате ли?

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
djuni_ibiza написа:dobrin написа:Да кажем, че се е наложило по спешност - както и да е. Ама защо след като остави жена ти в болницата пак се качи на колата?! Ще трябва да си понесеш последствията. Моли се да е възможно най-малко, но със сигурност може да останеш без книжка за известен период от време.
Колеги направо психически съм разстроен , не знам какво да кажа на близките ми
Спокойно бе момче да не си на 15, какво чак толкова си се разстроил, какво има да им обесняваш на близките ти

Ще стоиш няколко месеца без книжка си платиш глобата и това е, гледай жена ти да е добре, и стига се шашка!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”