Помогнете хванаха ме с алкохол 0,93%

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Re: Помогнете хванаха ме с алкохол 0,93%

Мнениеот Freakylol » Чет 26 фев 2015 18:42

Варианта е бил да платиш на доктора да ти изкара чиста кръвна проба :c020

Последна промяна от dobrin на Пет 27 фев 2015 14:59, променено общо 1 път.
Причина: Нарушаване на правилата!

Потребителски аватар
дърт милиционер
Автомобил: WV Polo 2F 1993
Двигател: 1.4 DIESEL

Мнениеот дърт милиционер » Чет 26 фев 2015 19:12

Баце......не се кахъри - важното е жена ти и детето да са живи и здрави......Всичко ще мине и замине. А на бившите колеги......аман бе киртаци.....аз лично щях да ескортирам колата ти на лампи и сирени.....до болницата....не за друго , а за да не те спрат други изроди и да не те забавят.....Желая ти късмет и запомни че няма по ценно от децата ! Всичко друго минава и отминава..........

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Чет 26 фев 2015 19:24

Трудно съобразяваш при стрес? Следващият път ще ти държи влага и ще се сетиш, че и в Кърджали има таксита. Представи си, че докато караш към болницата ти излезе пешеходец, или се целнеш челно в някоя кола. Този, дето ще потрошиш или убиеш, дали ще бъде умилен от нероденото ти дете?
Да ти е обица на ухото...

Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Мнениеот airjohn » Чет 26 фев 2015 19:50

Защо не си помисли, че си извадил късмет, че не си катастрофирал и недай боже убил някого? Понеси по мъжки наказанието вместо да хленчиш. Помни,ти си късметлия.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 26 фев 2015 20:23

дърт милиционер написа:Баце......не се кахъри - важното е жена ти и детето да са живи и здрави......Всичко ще мине и замине. А на бившите колеги......аман бе киртаци.....аз лично щях да ескортирам колата ти на лампи и сирени.....до болницата....не за друго , а за да не те спрат други изроди и да не те забавят.....Желая ти късмет и запомни че няма по ценно от децата ! Всичко друго минава и отминава..........

Съгласен с тебе, само че те не са го проверили на отиване към болницата с жената в колата, а на връщане :th_up
Между другото не съм сигурен дали една бележка от бърза помощ в последствие не би се оказала "облекчаващо вината обстоятелство"

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 26 фев 2015 21:27

[quote="К.Одаджийски"/quote]

Не icon_idea

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 26 фев 2015 23:01

Това някакъв социален експеримент ли е?
Ще останеш няколко месеца без книжка, ще си платиш глобата и това е. Нищо толкова драматично...

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Чет 26 фев 2015 23:41

Колега защо се притесняваш това не ми стана ясно ?
Ще ти вземат книжката за няколко месеца.
Затова като се празнува някакъв повод поне трябва да има един със книжка за резерва. Всичко се случва !
А ти изобщо не трябвало да пийнеш ако жената ти е бременна..
Нали се сещаш ако посред нощ нещо и се прияде трябва да отидеш до най-близкия магазин/бензиностанция..
Станало,станало здраве да има това е най-важното :c020

iliikata911
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliikata911 » Чет 26 фев 2015 23:59

Колега, неприятно много, преди 5 седмици и на мене ми я отнеха, 0.91 дрегер, около 0.8 ми показа на кръвна, така че за съжаление едва ли ще паднеш под позволените 0,5. В графата от 0,5 до 1,2 промила си, демек по закон пише 500-1000 лв. глоба и от 6 до 12 месеца без книжка, отнемането на точки май беше 10, ама тея скапаняци сигурно поне 850 лв. ше те одрусат, както и 9-10 месеца без книжка... /научих ги наизуст тея членове и алинеи, мисля че беше чл. 174. ал.1 ако си за пръв път/. Първите 2 седмици ше ти е кофти, най-вече ако обичаш да шофираш, после свикваш. Пък и е полезно ходенето пеша. :) Аз примерно вече 5-та седмица съм си, и си цъкам с градския транспорт яко в София, но наистина леко липсва шофирането. :))) И мене ме уловиха, в никакъв случай не бях пиян, даже аз твърд алкохол не бях пил, но пък и няма голямо значение. Иначе, че не е правилно, и че си е обица на ухото, е ясно... но аз лично напълно оправдавам постъпката ти, най-вече на отиване. До колегите във форума, които пищят на умряло мога да им кажа че сигурно 30% от щофьорите сутрин са махмурлии и с остатъчен алкохол, но по задръстванията сутрин не спира КАТ... така че да не се правят много ма моралисти. Че не е правилно, не е! Но сутрешната умора след алкохол е ОЩЕ по-опасна, защото 90% от хората не осъзнават, че са неадекватни сутрин.

П.с. Успех с бебенцето, и моля ти се, не се вайкай толкова, не е болка за умиране.

Потребителски аватар
Pagemakerboy
Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
Двигател:

Мнениеот Pagemakerboy » Пет 27 фев 2015 0:02

forski написа:Ще стоиш няколко месеца без книжка си платиш глобата и това е, гледай жена ти да е добре, и стига се шашка!

Това изречение ми стои някак....неграмотно написано? Какво искаш да кажеш? Да беше турнал поне една запетайка пред "си платиш глобата"?

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Пет 27 фев 2015 7:55

0,93% си е сериозно,къв ескорт,кви простотии.Викаш си такси и ти излиза по-евтино и спокойно,возиш се в топла кола и можеш да продължиш с пиенето.Свършило е вече де,но какво друго може да се каже в случая?

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Пет 27 фев 2015 12:36

ще кажа само че ще трябва да понесеш отговорноста...нямаш никакво оправдание дори жена ти да е почнала да ражда...няма и какво да те е срам от близките ти...те трябва да се срамуват че са те пуснали пиян да караш независимо от повод и причин...вместо да се кахъриш пални една свещ или удари една молитва в джамията в знак на благодарност че не си направил беля...добре че и полицаите са излезнали неподкупни..тоя път...

iliikata911 написа: ама тея скапаняци сигурно поне 850 лв. ше те одрусат, както и 9-10 месеца без книжка...

Ти нормален ли си ...не стига че си седнал да караш пиян ...ами и тези които те глобят били скапаняци....за такива пияници зад волана като тебе трябва и 50сопи на голо...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 27 фев 2015 14:59

Колегата сподели, надявам да му е олекнало или поне да има някакъв извод за други, които попадат в такава ситуация.
:lock

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”