Моят Golf II Green Pearl + 16V KR NEW !
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Моят Golf II (Яркозеленко) New Color ! Green Pearl
Такива лично съм продавал.Не е дебел стержъна
Просто е обърнат обратно.Погледни го отдолу и ще ти се изясни всичко ГЛЕДАЙ http://www.mecatechnic.com/inc/marque/amortisseur/delphi/amortisseur.gif
- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
golfmk1 написа:Такива лично съм продавал.Не е дебел стержънаПросто е обърнат обратно.Погледни го отдолу и ще ти се изясни всичко ГЛЕДАЙ http://www.mecatechnic.com/inc/marque/amortisseur/delphi/amortisseur.gif
Мерси за информация , просто не съм много запознат с тия неща и това сега от теб го научих
-
golfmk1
- Low rider
Видя ли къде ти е шоковия тампон?А отгоре трябва да имаш само маншони.Билщайна с така наречения дебел стержън е едно към едно с този.Говоря като начин на изработка.
Последна промяна от golfmk1 на Пет 27 фев 2015 20:30, променено общо 1 път.
- Golf2GTISLIVEN
golfmk1 написа:Видя ли къде ти е шоковия тампон?А отгоре трябва да имаш само маншони.
Да така и даже кат видях отдолу на аморт. имаше една гайка. А щом си имал такива да ми кажеш някакво мнение за тях ?
-
golfmk1
- Low rider
Не съм имал.Продал съм такива чисто нови.
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
Търговец е колегата.
И аз съм продавал такива за Е34 с фабрик спортно окачване. Два пъти. Доволни са хората.
п.п. Търсих и за моята кола такива, но ударих на камък.
И аз съм продавал такива за Е34 с фабрик спортно окачване. Два пъти. Доволни са хората.
- Golf2GTISLIVEN
утре като се монтират на колата ще стане ясно , за какво иде реч
-
golfmk1
- Low rider
mitko85 написа:Търговец е колегата.![]()
Случва ми се от време на време да продавам разни работи на някакви хора

-
G60
Аз смених 3 такива, два билщайна и един ХР, не съм много очарован...
- Golf2GTISLIVEN
Да разбутам малко темата , че да не я изгубя някъде
по голфчето нещо кой знае какво няма правено , основните работи като консумативи , лагери и т.н , доста сериозно ми се обажда динамото скоро ще се сваля за пълна ревизия . След лятната пауза по морета и т.н голфа ще претърпи промени , от сорта на широки брони , регулируемо окачване и под коша ще влиза нещо по сериозно
Ето малко снимки от Националния VAG Фест на пистата , на които си прекарах повече от супер с моята групичка , имаше ядене , пиене , гърмежи от всичко по малко
За добре направените снимки , благодаря много на колегите които са ги направели :)
по голфчето нещо кой знае какво няма правено , основните работи като консумативи , лагери и т.н , доста сериозно ми се обажда динамото скоро ще се сваля за пълна ревизия . След лятната пауза по морета и т.н голфа ще претърпи промени , от сорта на широки брони , регулируемо окачване и под коша ще влиза нещо по сериозно
Ето малко снимки от Националния VAG Фест на пистата , на които си прекарах повече от супер с моята групичка , имаше ядене , пиене , гърмежи от всичко по малко
За добре направените снимки , благодаря много на колегите които са ги направели :)- Golf2GTISLIVEN
Re: Моят Golf II (Яркозеленко)Green Pearl + 16V KR NEW !
След пребоядисване и всичко друго което свърших дойде време и за двигателя които доста отдавна споменавах , е то вече е факт днеска взех КР , с приятели днеска извадих стария мотор , утре предстои да закупя съединител и ангренажен ремък сменям ги и живот и здраве утре ако ли не в сряда най късно двигателя е сложен в коша и започва едно по едно да се връща , имам един въпрос понеже го взех без инжекцията , а в момента ще хвърля не малко пари за ангренаж и съединител за първо време говорим нещо от сорта на 1 месец дали ще е възможно да го подкарам с старата ми инжекция от стария мотор които е 1.8 112 к.с с код на мотора EV ?
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Ще става бега"4"ка
Добре се получава, на старият мотор имаше ли му нещо или просто ти си решил да го смениш,че ти малее? 
Добре се получава, на старият мотор имаше ли му нещо или просто ти си решил да го смениш,че ти малее? 
-
Explode12
- Автомобил: MK2
- Двигател: RP
Johnsword написа:Ще става бега"4"каДобре се получава, на старият мотор имаше ли му нещо или просто ти си решил да го смениш,че ти малее?
макло май да
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Ау.. благодаря за информацията не съм мяркал тази тема.. следя развитието с интерес. 

- Golf2GTISLIVEN
Причината за смяната на двигателя е че стария ми издуха гарнитура на блока и ми пълнеше цилиндрите с вода и този го намерих на тънко така оборудван както е на снимката и даже май се оказа че е с АБФ-ови валове с леко портната глава резултати ще мога да дам чак след като запали
даже мога да се похваля днеска вече го качихме в коша , сложихме кутията в четвъртък очаквам КР-овата инжекцията да е при мене утре ще ми я пратят , а утре мисля да понавържа малко кабели да сложа очиларки брони и т.н да намалея масло , вода ( първо за проба ако всичко е окей после антрифриз) . Утре ще кача малко снимки да раздвижа темата , иначе за стария мотор малко ми е жал доста добре си вървеше на 402 метра на газ правише 145/150 км +- но ще се пръсне на части и разпродаде 
даже мога да се похваля днеска вече го качихме в коша , сложихме кутията в четвъртък очаквам КР-овата инжекцията да е при мене утре ще ми я пратят , а утре мисля да понавържа малко кабели да сложа очиларки брони и т.н да намалея масло , вода ( първо за проба ако всичко е окей после антрифриз) . Утре ще кача малко снимки да раздвижа темата , иначе за стария мотор малко ми е жал доста добре си вървеше на 402 метра на газ правише 145/150 км +- но ще се пръсне на части и разпродаде