Няма карти за бг.
ако държиш на седан, огледай и шкода супърб, отвътре купето е с 10 см по-голямо от на пасат, другото е 1:1
2.8 бензин също не е лош мотор, газифицира се, не е по-скъп за обслужване от дизел, мощен е :)

Избор на първи семеен автомобил
Re: Избор на първи семеен автомобил
Не знам колко повече гори от 1.8Т, но определено ще гори повече ;) А и данъка е с 60-70 лв. повече, размера на гумите също ;) и т.н. Ще прегледам колиците ;)
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Размера на гумите е същия, това да ти е кахъра.
Оказва се, че в БГ се продава само 1 с тези параметри...
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11424329751083169&slink=8z57ua
Изглежда доста елеганс ;), но наистина ми се вижда много тези к.с ;). Гледам разхода на скодата с този двигател е с 3 литра градско, и с около литър извън града и смесено, което не е много за този двигател.
Какво може да ми кажете като поддръжка на този голям двигател спрямо 1.8Т? Би трябвало големите двигатели да са по-скъпи?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11424329751083169&slink=8z57ua
Изглежда доста елеганс ;), но наистина ми се вижда много тези к.с ;). Гледам разхода на скодата с този двигател е с 3 литра градско, и с около литър извън града и смесено, което не е много за този двигател.
Какво може да ми кажете като поддръжка на този голям двигател спрямо 1.8Т? Би трябвало големите двигатели да са по-скъпи?
Да две/три коли са, но едната е 1.8Т другата е 2,8i - колко по-скъпа поддръжка ще е тази 2.8
Най-лошото е, че колкото повече избирам кола, толкова по-объркан ставам.
За сега съм се спрял на пасат б5.5 / скода супърб , като мотор да е бензинов, а колата колкото се може по-нова и с повече екстри/ или поне да е с доказан произход. Ясно, че ще е най-много до 2005 година, но съм заделил около 10 000лв. Не искам значително по-нова кола която да ми скапе настроението още на първата година с непрестанните "евтини" ремонти, все пак искам да я поддържам колата в техническо изправно състояние. За сега колата сигурно няма да се ползва толкова, но предполагам, че около 15-20 000 км ще се изминават на година. Най-вероятно през по-голямата част ще е в София, но не само, макар че София не е типична градска среда /поне аз минавам само по големите булеварди/.

За сега съм се спрял на пасат б5.5 / скода супърб , като мотор да е бензинов, а колата колкото се може по-нова и с повече екстри/ или поне да е с доказан произход. Ясно, че ще е най-много до 2005 година, но съм заделил около 10 000лв. Не искам значително по-нова кола която да ми скапе настроението още на първата година с непрестанните "евтини" ремонти, все пак искам да я поддържам колата в техническо изправно състояние. За сега колата сигурно няма да се ползва толкова, но предполагам, че около 15-20 000 км ще се изминават на година. Най-вероятно през по-голямата част ще е в София, но не само, макар че София не е типична градска среда /поне аз минавам само по големите булеварди/.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какво стана колега class, как върви избора, купи ли кола?
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Рено с неподражаемите си форми, това е автомобил за много тънки естети в сферата на дизайна, като бонус получаваш и прословутото им качество! 

Последна промяна от forski на Чет 05 мар 2015 22:48, променено общо 1 път.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
muns61 написа:Я разгледай това, всички ще се обръщат след теб - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11415554454571432&slink=911egb
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11417161756336072&slink=911egb
Аз лично ги заглеждам тези по улицата, защото ми е любопитно що за шматки ги карат.

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Това нещо бие по грознота и фиат мултипла
Една вечер се прибирах пеша и зад един ъгъл на един блок беше паркирано едно такова нещо.В първия момент се стреснах все едно все едно видях вампир

Една вечер се прибирах пеша и зад един ъгъл на един блок беше паркирано едно такова нещо.В първия момент се стреснах все едно все едно видях вампир

- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
УжЪс
Но едно ще ви кажа , мултиплата е верно доста странна , ама си има някакъв особен чар , след години запазен екземпляр ще се търси от маниаци колекционери и ще броят кинта за тях ! Не е задължително нещо , което не ни харесва , да не се цени от определен кръг купувачи . И аз не харесвам оназ жълтата картина ( натюрморта с вазата :) ) на художника с рязаните уши , ма това не пречи да се трепят купувачи за нея и то за луди пари !

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”