BLUE MK7
- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
Re: VW GOLF MK7
OEM = Original equipment manufacturer  

- angellangelov
- Автомобил: VW Golf MK7
- Двигател:
- Контакти:
http://gumi.cars.bg/f142636[/quote]
Тези малко са боядисани и май прахово и май не им се знаят заварките по добре оригинално изглеждащи с дефекти поне който са видими от колкото напудрени и после абе нещо спадат гумите тресе зверски кофти гуми май ,а то малко са правени 2 ин 1

Тези малко са боядисани и май прахово и май не им се знаят заварките по добре оригинално изглеждащи с дефекти поне който са видими от колкото напудрени и после абе нещо спадат гумите тресе зверски кофти гуми май ,а то малко са правени 2 ин 1
- angellangelov
- Двигател:
- Контакти:
MAYKI написа:http://gumi.cars.bg/f142636
Тези малко са боядисани и май прахово и май не им се знаят заварките по добре оригинално изглеждащи с дефекти поне който са видими от колкото напудрени и после абе нещо спадат гумите тресе зверски кофти гуми май ,а то малко са правени 2 ин 1[/quote]
Благодаря за мнението. :) Значи няма да са тези!

- angellangelov
- Двигател:
- Контакти:
- 
				ivand911
- Автомобил:
- Двигател:
Колата си е много хубава и с оригиналните джанти!! Бих препоръчал едни метални джанти за зимата и си свиркай!!

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
angellangelov написа:http://gumi.cars.bg/f142636
Преди да си купя тези или от същия продавач някои от тези бих прочел внимателно тази тема или за по-кратко може и оттук и бих обърнал внимание на времето на развитието на темата и времето на регистрация на продавача в Продавалника
- angellangelov
- Двигател:
- Контакти:
Чудомир написа:angellangelov написа:http://gumi.cars.bg/f142636
Преди да си купя тези или от същия продавач някои от тези бих прочел внимателно тази тема или за по-кратко може и оттук и бих обърнал внимание на времето на развитието на темата и времето на регистрация на продавача в Продавалника
Хиляди благодарности колега!!!

Добре, че не купих джанти от въпросния човек. Кой прав, кой крив в техния случай не мога да кажа, но поне аз не искам да си създавам излишни главоболия!
  Добре, че не купих джанти от въпросния човек. Кой прав, кой крив в техния случай не мога да кажа, но поне аз не искам да си създавам излишни главоболия!  
- angellangelov
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте отново колеги,
след малко отсъствие отново пиша по темата. Накрая си намерих подходящи по размер джанти. Единственото е че са оргинилни от Ауди и по точно свалени са от S3. Цвета им беше оригиналния светло сив, но аз реших да ги пръсна в оргиналният им графитен цвят (доста по светъл е от познатия ни графит). На снимката определо цвета изглежда доста светъл.

Ето друга с която може да се придобие по-реална представа:

след малко отсъствие отново пиша по темата. Накрая си намерих подходящи по размер джанти. Единственото е че са оргинилни от Ауди и по точно свалени са от S3. Цвета им беше оригиналния светло сив, но аз реших да ги пръсна в оргиналният им графитен цвят (доста по светъл е от познатия ни графит). На снимката определо цвета изглежда доста светъл.
Ето друга с която може да се придобие по-реална представа:

- hooligan_sk
- Модератор 
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
OEM джантите от Ауди за мен са най-добрия избор за всеки ВАГ.   Голф 7 още ли е с централен отвор 57.1мм? Ауди от няколко години вече са на 66мм.
  Голф 7 още ли е с централен отвор 57.1мм? Ауди от няколко години вече са на 66мм.  

Голф 7 още ли е с централен отвор 57.1мм? Ауди от няколко години вече са на 66мм.
- TechN9ne
- Автомобил: Golf 3 2.0
- Двигател: AGG
С тия снимки получавам душевен оргазъм  

- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Абе май не само ти  

- angellangelov
- Двигател:
- Контакти:
hooligan_sk написа:OEM джантите от Ауди за мен са най-добрия избор за всеки ВАГ.Голф 7 още ли е с централен отвор 57.1мм? Ауди от няколко години вече са на 66мм.
Да, централния отвор е непроменен. Пък и отвора на джантите е същия.

П.П. Малко офф-топик, но не можах да видя скоро дали ще се провежда някъде клубна среща?

- 
				ivan_venelinov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1Y 1994
Джанти от Ауди на Голф винаги е добра комбинация  

- angellangelov
- Двигател:
- Контакти:
Мисля към края на Март да ги "обуя" с нови гуми и тогава ще видиме дали наистина ще стоят хубаво. В момента се колебая относно гумите. Размерът ще е 225/40/18, но все още се чудя каква марка да взема... Всички коли които съм имал и имам лятото ги карам с Континетал, а зимата с Мишелин или отново Континентал. Говорих с мой много добър приятел който ми препоръчва и обеждава да взема и пробвам Дънлоп тъй като били с много по-добри показатели...   

Нека ако някой има поглед над нещата да изкаже мнение

Нека ако някой има поглед над нещата да изкаже мнение