Да се похваля - парктроник ...
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Да се похваля - парктроник ...
Да се похваля, сложих си парктроник. Най-накрая реших проблема с лошата видимост на Vento-то при паркиране, хем е високо, хем има и спойлер
) Супер съм доволен

- valeri dimov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ура
да ти е честито 

- Mega
- Контакти:
Re ...
Spectre написа:Честито... Би ли ни споделил, колко парички ти излезе тази екстра и къде си постави..Че и аз имам интерес...
249 лв. колега. Сам си го сложих за 40 мин. Много е лесно. Има и по-евтини, но този е с LCD и безжичен, освен това в комплекта има и фреза за датчиците.
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Re ...
Mega написа:...но този е с LCD и безжичен, освен това в комплекта има и фреза за датчиците.
Колега случайно от Ебай ли си пазарувал?
Щото там имаше такива екстри.. ама не си спомням сайта..
Можеш ли наистина да дадеш малко повече инфо за точен модел ала бала.... или ако не ти представлява проблем да пуснеш снимки на кутията?
- Mega
- Контакти:
Re: Re ...
wili98 написа:Mega написа:...но този е с LCD и безжичен, освен това в комплекта има и фреза за датчиците.
Колега случайно от Ебай ли си пазарувал?
Щото там имаше такива екстри.. ама не си спомням сайта..
Можеш ли наистина да дадеш малко повече инфо за точен модел ала бала.... или ако не ти представлява проблем да пуснеш снимки на кутията?
Принципно ги има в e-bay но е трудно с плащането. 95% искат плащене през PayPal. На други начини се цупят и са много несигурни. Аз си ги внасям за моя магазин от китай. За това не давам линк тук да не излезе като реклама. Има хора дето се дразнят от това.
Идеята на пост-а беше да споделя, че това чудо работи очудващо добре и съм доволен, върши ми чудесна работа.
- Mega
- Контакти:
Re ...
Да има, гледах един по 120 лв. пак е тази конфигурация но са с кабели и с кофти дисплей, но вършат същата работа. Въпроса е повече за дизайн и за да си гъдаличкаш душата
Иначе ако не си капризен стават 
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
FELIPE написа:Вентото наистина има изключително лоша видимост назад
Я ела да те кача на 155 ца и тогава говори за лоша видимост. Качвал съм се на Венто и съм поглеждал назад. Има си много хубава видимост, че и на огледала се вижда и задницата.
Явно требе тренировки.
А такива евтини парктроници от около 100лв съм виждал в Метро. Но са само с дисплей с няколко светодиода.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Цени от Илиянци:от 50 до 125лв.Този за 125лв е в комплект с огледало за обратно виждане.Когато парктроникът не е захранен огледалото е обикновено.Когато се захрани у-вото огледалото става"необикновено"
Под стъклото се появява автомобила,препядствието(като маркер) и разстоянието.Има 4бр сензори на предната броня и още 4 бр на задната.Изглеждаше много добре.