След три дълги и мъчителни дни в Пирогов пак съм си в къщи и ще мога да пиша глупости по форумите.
Хора обръщайте внимание на проблемите колкото се може по-рано защото после става много сложна работата. 2-3 дни ме боля корем и си викам няма проблем и мислех да не ходя на доктор и като отидох направо ме качиха за операция на апендисита, као освен това се получило и нещо друго заради ненавременното потърсване на лекарска помощ. Не знам колко трае една операция на апендисит ама мене 2 и половина часа са ме "ремонтирали".
И накрая да знаете много бавно минава времето като си затворен и си на легло.
Завърнах се... :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Жив и здрав и да не посещаваш такива места вече
Един мой колега така се оплакваше 2 дни от болки в кръста, бил настинал. Когато пребледня се сети да отиде на лекар, оказа се, че от половин ден му е спукан апендисита и вече е почнало натравяне на кръвта - едвам го спасиха. Така, че умната с тези уж леки болежки.

Един мой колега така се оплакваше 2 дни от болки в кръста, бил настинал. Когато пребледня се сети да отиде на лекар, оказа се, че от половин ден му е спукан апендисита и вече е почнало натравяне на кръвта - едвам го спасиха. Така, че умната с тези уж леки болежки.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Моя го няма от 1991 година.Тогава се простих с него
Сигурно около 1 седмица не отидох на лекар, а се надявах, че ще мине.Като отидох в спешното ме оперираха моментално, а лекарите споменали нещо от рода на "да бяхте изчакали още 2 часа и момчето нямаше да го има!"
Като се събудих от упойката бях като труп
Мразя упойки, да не споменавам за местните, там усещането е нещо неописуемо
Да си жив и здрав и да не ти се налага да посещаваш здравни заведения за лоши работи

Да си жив и здрав и да не ти се налага да посещаваш здравни заведения за лоши работи

Последна промяна от NovobranecGT на Пон 14 мар 2005 20:38, променено общо 1 път.
- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
добре, че всичко е минало нормално!
много трябва да се внимава с тези болки, особено при малките деца!
моя го махнаха преди две години, след едноседмично инатене и не ходене на лекар Screwy
в деня, в който ми се спука апендисита трябваше да пътувам за Гърция на море и до момента, в който не заспах на операционната повтарях на докторите, че аз все пак трябва да замина Screwy Screwy Screwy

много трябва да се внимава с тези болки, особено при малките деца!
моя го махнаха преди две години, след едноседмично инатене и не ходене на лекар Screwy
в деня, в който ми се спука апендисита трябваше да пътувам за Гърция на море и до момента, в който не заспах на операционната повтарях на докторите, че аз все пак трябва да замина Screwy Screwy Screwy
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 22:09, променено общо 1 път.
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
ама ха добре си се заварнал и от мен.
нещо ме наболяваше опашката , и си викам чекай да идем на док. че да видим кво е аджеба, и оня като ми каза че требвало да ме резват, и щех да припадна там , ама не ми се размина , та миналия месец ииииии хръц с ножлето
:
:
:,
само дето не можах да се покефя на големия сняг
нещо ме наболяваше опашката , и си викам чекай да идем на док. че да видим кво е аджеба, и оня като ми каза че требвало да ме резват, и щех да припадна там , ама не ми се размина , та миналия месец ииииии хръц с ножлето

само дето не можах да се покефя на големия сняг

- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Завърнах се... :)
niksi написа:... освен това се получило и нещо друго заради ненавременното потърсване на лекарска помощ. Не знам колко трае една операция на апендисит ама мене 2 и половина часа са ме "ремонтирали"...
Два часа и половина не са нормално време за такава операция. Като минат десетина дни, вземи се направи на интересен и поискай едно изследване на кръвта, ей така - профилактично!
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Завърнах се... :)
leavon написа:niksi написа:... освен това се получило и нещо друго заради ненавременното потърсване на лекарска помощ. Не знам колко трае една операция на апендисит ама мене 2 и половина часа са ме "ремонтирали"...
Два часа и половина не са нормално време за такава операция. Като минат десетина дни, вземи се направи на интересен и поискай едно изследване на кръвта, ей така - профилактично!
и мен 1986г. 2h 30m ми беше операцията, ама много време го търсили, бил залепнал за гръбначния стълб, та докато го търсили той се пукнал и така на косъм! Това апендисита хем безполезно, хем мноооооого опасно, доколкото знам в Германия го махат още на новородено!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”