Голф 3 спортни пружини
- Kaloqn5850
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 спортни пружини
Колеги, предполагам че ще задам тъп въпрос но все пак ще го задам. Голфа ми е 3ка стоково окачване и 4те ми амортисьора са газови на по 2години . Взех си 4ри спортни пружини . И мисля да ги сложа довечера. Дали ще прееба амортисьорите или ще има ли някакъв нежелан ефект. Мисля да ги карам 2 3 месеца докато събера пари за спортни амортисьори. Един вид ще стане ли моята работа. Мерси предварително :)
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
Re: Спортни пружини
Със спортни пружини ще хвърлиш амортисьорите за един два месеца,стокови амортисьори могат да се карат без проблем единствено със спортни пружини Айбах,свалят 30мм и не са много твърди,няма да ти изпадат пломбите от друсане в сравнение със други спортни пружини и спортни амортисьори
Само със спортни пружини, ще ти се люлее колата, много неприятен ефект, минах по тоя път. С цялостно спортно - аморти и пружини става като лагерна количка, но пък е доста стабилна, но за нашите пътища си е мазахозъм, говоря от опит, просто няма една равна улица... Трябва да караш само по главните пътища, да де, ама като ти е еридейка, не винаги караш по тях и те така.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Странно, аз съм с предни газови Оптимал, където всеки познат се чуди тези ментета как са издържали над 6 години и задни маслени Билщайн, май на 3 години вече и от близо 2 години карам с червени пружини, които свалят с 40 мм спрямо фабричните и не са си заминали амртисьорите...
Според мен си зависи за какви пружини говорим, ако вече се сложат 60/50 или 70/50 на стокови амортисьори там няма как да стане естествено, понеже няма да имат никакъв ход
ПС. Със сегашните ми по-ниски пружини, стандартни амортисьори и по-ниски гуми от фабричните, тоест 195/50/15 Пасат-а ми вози в пъти по-комфортно от на жената А3-ката със стандартно окачване и 215/45/17.

ПС. Със сегашните ми по-ниски пружини, стандартни амортисьори и по-ниски гуми от фабричните, тоест 195/50/15 Пасат-а ми вози в пъти по-комфортно от на жената А3-ката със стандартно окачване и 215/45/17.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”