интересува ме самото захващане за тампоните ясно че единия е надлъжен другия напречен но дали няма отвори и за лапи за напречен AFN от Б5 става ли на Б4
-
ivansa78
- Автомобил: vw golf3 GTI
- Двигател: ADY 1995
AFN от Б5 става ли на Б4
Здравейте колеги понеже се заговорихме с колега от форума за един AFN от В5, дали ще стане на Пасат В4 наясно съм с електрониката
интересува ме самото захващане за тампоните ясно че единия е надлъжен другия напречен но дали няма отвори и за лапи за напречен 
интересува ме самото захващане за тампоните ясно че единия е надлъжен другия напречен но дали няма отвори и за лапи за напречен Re: съвместимост на двигатели
Ами точно за тези Пасати не мога да кажа но 1Z мотор от Ауди б4 го монтирахме на Г3 и всичко си стана перфектно. Естествено периферията трябва да се свали и т.н. Та... не вярвам и АФН-а да няма оставено място за тампоните на надлъжните и напречните мотори
-
ivansa78
- Автомобил: vw golf3 GTI
- Двигател: ADY 1995
Re: съвместимост на двигатели
по-нова година са затова се съмнявам 
Ами ПД-моторите са още по-нова година а те също си имат място за захващане
Много се съмнявам ,че VW ще правят мотор със еднакъв код и различен откъм захващане 
Много се съмнявам ,че VW ще правят мотор със еднакъв код и различен откъм захващане 
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Вероятно има пробити заготовки в блока за захващане на планки за тампони. На моето ABU имаше дори отвор за лапа на Вартбург (тези последните дето са с 1.3 мотор от ФВ).
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
ivansa78 написа:Здравейте колеги понеже се заговорихме с колега от форума за един AFN от В5, дали ще стане на Пасат В4 наясно съм с електроникатаинтересува ме самото захващане за тампоните ясно че единия е надлъжен другия напречен но дали няма отвори и за лапи за напречен
То там как да е , ще се измисли нещо , ама ще имаш други проблеми мисля - маслената помпа ( сондата) и картера се сещам на първо четене
Маховика и той ....абе ще има заигравка . Колекторите , турбалана , някои шайби няма уйдисат ...Що не я купиш готова колега ? Ще имаш филм с това насаждане
Върни се в “Дизелови агрегати”