Избор на първи семеен автомобил
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Re: Избор на първи семеен автомобил
И аз не бих си купил Дачия но имаме такава служебна!Купена чисто нова-вече 8 годишна няма счупване.А ако видите как се кара....във полето върви като СУВ тъй като е по-височка от другите автомобили.Никакви проблеми досега!Единствения недостатък е че е 1.4 мотора и трудно набира.За да изпревариш някой ТИР изключваш климатика!И АБС-си няма
чудна работа!

- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
И ние имаме такива служебни 1,5dci, на 2г са. Определено такава кола няма да си купя. Едната, над която имам поглед е на 90000км и вече вече хлопа и трака отвсякъде, ти ми говориш за 8 годишна.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Дачия логан имах наблюдение когато бачках в газовите уредби.Имаше една такси и вече беше над 300 000км. на газ.
Мотора беше 1.6/8 клапана.Елементарна кола с елементарни екстри и мотор.Двигателя работеше като нов.
Кусура и е само,че е доста грозна и пластмасова от вътре и от вън.Иначе по здравина и евтина поддръжка няма кой да я бие
Мотора беше 1.6/8 клапана.Елементарна кола с елементарни екстри и мотор.Двигателя работеше като нов.
Кусура и е само,че е доста грозна и пластмасова от вътре и от вън.Иначе по здравина и евтина поддръжка няма кой да я бие

А какво Ви е мнението за Пасат Б6 1.6 102 к.с. Дали му тежи задницата или не.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Как няма да тежи, особено ако натовариш всички празни приказки от темата!
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Ще стане планински... "шлеп" с тия 102 магарета
Най-добре покарай различни коли и виж как ще ти паснат . За някои и 150 коня са малолитражка , за други ще е ракета . За мен 102к.с. с 1.6 бензин за семейна кола от калибър на Пасат, за багаж и хора ще е мъка . Въпреки , че аз самият не карам кой знае колко по-мощна , но сякаш субективното усещане за маломошност по-не се усеща ( дизел АФН )

Намерих един бръм бръм и ще видим утре да го тествам ;)
Ще пиша като се върна
Ще пиша като се върна

Има такива хубави ванове за под 10000лв прилична година.Широки и удобни във пълният смисъл семеина кола.Защо трябва да е някакво комби не мога да разбера.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
И аз това се чудя през цялата тема 

- zoovanka
- Автомобил: VW Caddy MAXI Life 1395 TGI 109
- Двигател: 2016 1395 TGI метан
1,6 102к.на голф5 с газов инжекции е идеалната комбинация, на по-голям купе обаче ще е мъка, незнам кой мозък е скопил тауран с него например.
Мисля, че темата е за затваряне.
Горд собственик съм на един Пасат Б5.5 1.8Т 150 к.с. , компромиса който направих е, че е комби, но не мисля, че това ще е компромис в бъдеще :)
ПС: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11426021744740913&slink=93ejnq
Горд собственик съм на един Пасат Б5.5 1.8Т 150 к.с. , компромиса който направих е, че е комби, но не мисля, че това ще е компромис в бъдеще :)
ПС: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11426021744740913&slink=93ejnq

- kc_3011
- Автомобил: VW Bora Variant
- Двигател: AUS 2000
Честито тогава! ;) Със здраве да си я караш! Много безаварийни километри! 

Честито колега!
Ако все още не си я платил, можеш да се опиташ да свалиш още малко на продавача с довода, че бронята не е за тази кола. Сложена е обикновена, без измиване на фаровете.
Ако все още не си я платил, можеш да се опиташ да свалиш още малко на продавача с довода, че бронята не е за тази кола. Сложена е обикновена, без измиване на фаровете.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Честито! По-старите 1,8Т имаха някаква маслена магистрала към турбината която се сменя задължително с нова, проучи дали има нужда и при този мотор, че е доста важно. 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
DaDiablo написа:Честито колега!
Е, ти пък сега. Била е леко ударена колата, нищо, нека не издребняваме. Иначе добре изглежда, на мен лично ми хареса

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”