Искам да си купя 7 местна кола че станахме много и понеже цял живот карам фолксвагени май пак такова ще бъде....там Галакси , Сеат...нали са едно и също до колкото разбирам....
Та имам няколко въпроса ако може да ме светнете :
1.Понеже искам да е дизел ...Има ли значение дали е 90 или 110 к.с. ...като изключим данъка....Имали проблем с паленето 110....има ли нещо вярно...Щото сега карам АФН на пасат и съм много доволен...
2.Тоя дето е 90 к.с. ,само 1Z двигател ли имат, или имат и други....интересува ме по спецялно има ли с турбо с променлива геометрия.
3.Има ли значение коя година ще е от 96 до 00...има ли нещо променено в този период примерно ...
4.Може ли да се сложи 6 степенна скоростна кутия от тея по новите...или изобщо от нещо...или да се преправи нещо кутията да е по дълга 5 та...просто ако някой е запознат.....че май ще се кара по магистрала на дълъг път и....просто да знам....
5.И понеже много съм си харесал един Шаран дето няма тея черните рамки дето са отгоре на тавана , дето се хваща багажник на тях....може ли да се сложат ако си ги купя втора употреба от някой друг мини ван.....Как се захващат тея чудесий....че това ми е много важно да го има....
И разбира се ако има нещо важно да знам, сега е момента да ми го кажете..

Благодаря предварително