Направо ме разбиха трагичните Хонди...

Spas написа:...Ред Бул бяха с предимство, поради двойния дифузьор, след което го забраниха. После имаха предимство покрай окачване, софтуер, след което биваха забранявани едно по едно...
Spas написа:Сега има брутална разлика, защо някой не вземе отношение? Смешници!
Spas написа:От 1993 година гледам формула 1 и никога не ми е било по-тъпо. Дори, когато бяха 4 болида в Сащ, преди години, пак беше по-забавно.![]()
![]()
Spas написа:Фен си, хареса ми, за DRS-a не съм съгласен с теб, сега има повече изпреварвания от преди.
2000-2003-та? 2000-та титлата се реши в последното състезание. - предпоследното
2001-ва - 5 различни пилоти спечелиха състезание. - почти звучи интересно, с 5 рзлични пилота, но практически само Дейвид и Ралф печелят повече от веднъж и Михаел печели шампионата с около 2 пъти повече от Култард
2002-ра - Шумахер печели рано титлата, въпреки това има 4-ма пилоти, спечелили състезание. - - Ралф и Дейвид имат по една победа, всичко останало е между Михаел и Рубенс
2003-та - Титлата се реши в последните 5 обиколки, като 8 различни пилоти печелят състезание. - да, писах, че изключвам голяма част от сезон 2003 в обобщението си
От горенаписаното разбирам само, че не харесваш Шумахер. По-скоро да ми беше дал пример с хегемонията на Фетел. Всички тия простотии с новите правила или поне повечето бяха да се прекъсне една хегемония, тази на Ред Бул, а направиха нова, много по-голяма. Хамилтън и Росберг не могат да бъдат сравнявани. Единия има психика, другия - не. Миналата година само в едно състезание успя Росберг да бие Хамилтън на равни начела, това в САЩ. А и миналата година само двама имаха реален шанс за победа, като третия - Рикардо се възползва максимално. Не е гот, никак.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта