Проблем с СД Pioneer MVH-150UB
- svrusev
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с СД Pioneer MVH-150UB
Здравейте колеги! Проблема е следния... Колата е голф 3 2/3 врати. Имам пуснати кабели към таблото където имах някакви тонколони, но по попаднаха оригинални пищялки и тонколони за вратите на Nokian. Монтирах ги и използвах тези пуснати кабели за другите тонколони и ги вързах успоредно без да бутам кабелите по бушоните или отзад на СД-то. Всичко със свиренето е ОК прилична музика, НО СД-то спря да помни... Понякога помни... Гледах кабелите отзад всичко е ОК... Възможно ли е СД-то да се е прецакало???
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с СД Pioneer MVH-150UB
Здрасти колега,
Онзи ден си монтирах такова радио и за да помни вързах червения и жълтия кабел на едно (не съм на 100% сигурен за цветовете за това не ми вярвай безкористно). Най-вероятно ти обягва нещо някъде по инсталацията - аз поне досега не съм чувал касетофон да не иска да помни заради повреда вътре в него.
Онзи ден си монтирах такова радио и за да помни вързах червения и жълтия кабел на едно (не съм на 100% сигурен за цветовете за това не ми вярвай безкористно). Най-вероятно ти обягва нещо някъде по инсталацията - аз поне досега не съм чувал касетофон да не иска да помни заради повреда вътре в него.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”