Идвали ли са у вас да отчитат за този месец? Ако не - това са някакви прогнозни данни, т.е. си слагат толкова, колкото си решат, и после като дойдат и отчетат реалната ти консумация, ще имат да ти дават пари. Не се шашкай.
По закон са длъжни веднъж годишно накрая на сезона да идват. А ако искаш да идват всеки месец (т.е. да са ти точни сметките), ще трябва да плащаш допълнителна такса.
"Топлофикация" - да ги бия ли, или да ги е*а?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Офффф и аз да се изкажа,въобще н его ползвам това чудо на природата и пак този месец платих 50 лв. от къде ги земат незнам,така беше и миналата годин аи си виках аре ше плащам ама накрая кат дойде изравнителната ше имат да ми връщат,на края некуму дедовия пак си доплатих 70 лв.,та къде ги изразходвах тези единици незнам,колко разправия и телефоно съм провел за 1 година роман мога да напиша накрая се реших че стия н аглава немое се излезе,но кво да прааа кат съм под наем,ако си беше мой апартамента ,това го махах на момента,виж топла вода става да имаш ,но парно твърдо не,така че Скубчо за тези обирджий само смърт или по точно е*ане до смърт,това е нема управия 

Топлофикация
Топлофикация, топлинно счетоводство - се мръсни думи. Само разстрел е спасението, 190 лева за декември бе тия нормални ли са... са ново джакузи ли ше им купувам за новия шеф боклуци скапани...
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Гласят още една глутница хрантутници покрай парното
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2542§ionid=16&id=0000102
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2542§ionid=16&id=0000102
Върни се в “ОФФ-Топик - други”