Здравейте!
Решил съм да си сменям стоковите амортисьори с това Koni. Мисля да ги поръчам и да си поръчам Eibach pro kit пружини за тях. Ще ги карам на Vw Polo 6N2 2001г.
Имам въпрос който е свързан с това клипче което намерих в интернет. И немога да разбера дали е проблем и ако моите се окажат такива. Искам да знам дали да ги връщам или да карам с тях.
http://www.youtube.com/watch?v=_laPerrBEGQ
Koni str.t мнения и проблеми
Koni str.t мнения и проблеми
Последна промяна от Gelle на Сря 25 мар 2015 0:03, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Nissan 200SX and VW Polo 6N 1996
- Двигател:
Re: 6N2 2001г. Koni str.t мнения и проблеми
Който прави подобно нещо трябва да е наясно за какво го прави и как да го направи...Не виждам нищо проблемно от клипчето освен, че на единия амортисьор не се връща стеблото само нагоре. Това не е проблем просто и двата трябва да са от един и същи тип...
Re: 6N2 2001г. Koni str.t мнения и проблеми
georgi_dob написа:Който прави подобно нещо трябва да е наясно за какво го прави и как да го направи...Не виждам нищо проблемно от клипчето освен, че на единия амортисьор не се връща стеблото само нагоре. Това не е проблем просто и двата трябва да са от един и същи тип...
Или и двата да се връщат сами или и двата да не се връщат. Така ли? Значи ако единия се връша а другият не се връща е проблем за возията на колата?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”