Ако казанчето е било наполовина празно и се подмени 1 литър течност, то нивото пак си остава горе долу същото(най много един пръст повече от преди).Ясно , че не всички тук са инженери, но малко помислете преди да пишете. Аз топлата вода не съм я открил - eto w Ebay
http://www.ebay.de/itm/Bremsenentluftungsgerat-Bremsenentlufter-Kfz-Bremse-entluften-Entlufterflasche-/181122266458?pt=Kfz_Handwerkzeuge&hash=item2a2bba755a
30 Еwro и то без капачката към казанчето. Уреда е от най-популярните, само този продавач е продал 560.
и ако някой реши да освободи налягането първо откъм резервоара за течност - да ще пръска, ако обаче помиси човек преди да действа ще го изпусне откъм маркучето което нагнетява въздуха нали накрая му има вентил с игличка , и след това ще развие откъм резервоара. Малко акъл, ама на време са казали хората.

Помощ за уред за обезвъздушаване на спирачки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Mk2 golf
- Двигател:
Re: Помощ за уред за обезвъздушаване на спирачки
sim_ex написа:Ако казанчето е било наполовина празно и се подмени 1 литър течност, то нивото пак си остава горе долу същото(най много един пръст повече от преди).Ясно , че не всички тук са инженери, но малко помислете преди да пишете. Аз топлата вода не съм я открил - eto w Ebay
http://www.ebay.de/itm/Bremsenentluftungsgerat-Bremsenentlufter-Kfz-Bremse-entluften-Entlufterflasche-/181122266458?pt=Kfz_Handwerkzeuge&hash=item2a2bba755a
30 Еwro и то без капачката към казанчето. Уреда е от най-популярните, само този продавач е продал 560.
и ако някой реши да освободи налягането първо откъм резервоара за течност - да ще пръска, ако обаче помиси човек преди да действа ще го изпусне откъм маркучето което нагнетява въздуха нали накрая му има вентил с игличка , и след това ще развие откъм резервоара. Малко акъл, ама на време са казали хората.
Така е.