Спирачна течност ,странен теч
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спирачна течност ,странен теч
Здравейте колеги,та направо на въпроса.Влизам днеска в колата и гледам под педала на съединителя мокро,гледам спирачната течност понамаляла,а я проверявах преди няколко дена и си беше на МАХ.Има ли някой идея откъде може да идва този теч,и дали е спирачна течност или си въобразявам нещо 

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Ся се сетих,че и аз оня ден видях нещо такова на съединителя,но тогава я мих и си помислих че е влязла вода от някъде.Ходих току що да проверя и още си е там петното и по педала има обаче не е мазно.Спирачната ми течност е добре,обаче антифриза малко е намалял.На 1-ви долях до средата а сега е малко под средата?Почвам да се изнервям !Все излизат някви гадости...
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
faf4o написа:Може ли антифризче да е?Има ли някакви съединения там долу?
То съединения, няма.... но има радиаторче за парното, и започва да сълзи и там областта около педалите подгизва, стъклата запотява ли ти?Надуй го яко на топло и пусни на вентилатор и гледай, дали ще почне да се запотяват стъклата, дано не съм прав, че е ужасно

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
georgipass написа:faf4o написа:Може ли антифризче да е?Има ли някакви съединения там долу?
То съединения, няма.... но има радиаторче за парното, и започва да сълзи и там областта около педалите подгизва, стъклата запотява ли ти?Надуй го яко на топло и пусни на вентилатор и гледай, дали ще почне да се запотяват стъклата, дано не съм прав, че е ужасно
А ти си отговорил