Искам да си купя ГОЛФ 4 но не мога да реша каква.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да си купя ГОЛФ 4 но не мога да реша каква.
Моля някои да сподели мнение и впечатления за голфовете :) Мислих бензин 1.6 101 кс. или дизел 110кс.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Искам да си купя ГОЛФ 4 но не мога да реша каква.
БЛагодаря за компетентните мнения :) Поне някои ако знае от къде мога да си купя читав ГОЛФ 4 дизел 110 к.с. и да не струва 6000 лв
- geleznia1
- Автомобил: golf 4
- Двигател: 1.6 SR 98
Читав
колко да е читав
обикаляш по авто къщите или гледаш нета и пробваш на място 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ти си намерил къде да питаш
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи обиколих всички автокащи в хасково димитровград пловдив и труд не харесах нищо а в стара загора ми искат по 5500 до 6500 за голф 4 което е 12 16 годишна кола .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами да намерил сам къде да питам защото някои може да знае кола която се продава или случаино пък да продава . Все пак е форум на VW
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Обиколи Враца, Монтана, Дупница. Ако успее да те докара до Гълъбово (ако сметнем, че Glabovo е това, което си мисля), значи си уцелил колата 

-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Колега, за 1.6, 101кс, АКЛ мога да ти кажа, че съм доволен. Върви доста прилично, ако не си състезател и не очакваш чудеса от тези 101кс. Частите не са скъпи. Много колеги се оплакват от DUU скорости и кофти маслени сегменти. А колкото до читав дизел на 15г и 300000км, защото са минимум толкова много трудно. Преди няколко години от дизел и бензин, избрах бензин с газ. Всеки сам си решава къде да си даде парите. Успех!
Ми тогава просто не купуваш и толкоз...Или си търсиш друга марка и така.5000 лева за 15-16 годишна издухана печка на 400000 километра е обидно .Като се има в предвид че те чакат поне още 1000 непредвидени.
Нямам идея защо всеки е полудял за тия издухани дизели.Нито са по здрави,нито по дълговечни и устойчиви от бензина,да не говорим и за по скъпата им поддръжка.
При 2,30 нафта и 0,95 стинки газ просто немам думи
Нямам идея защо всеки е полудял за тия издухани дизели.Нито са по здрави,нито по дълговечни и устойчиви от бензина,да не говорим и за по скъпата им поддръжка.
При 2,30 нафта и 0,95 стинки газ просто немам думи
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Росен2 написа:Нямам идея защо всеки е полудял за тия издухани дизели.
Беше то едно време ... голямата ралта с уй да го сочиш тоз Голф дизял, ама мина и замина, явно на някой места информацията по-късно се ъпдейтва

п.п. То щото няма един милион теми със същото заглавие, Какъв Голф 4 да си купя- дизел или бензин 1,6 или 1,9 90 или 110 к.с. ебаси екзистенциалните въпроси

Не го ли научиште на изуст вече тоя Голф 4 какво трябва да му се гледа, какво му се чупи и кое колко струва... на 20 години стана тая кола вече

Последна промяна от forski на Пон 23 мар 2015 21:55, променено общо 2 пъти.
Баси темата
искам голф ама не знам какъв
еми и аз не знам 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
GOLDBERG написа:Ами да намерил сам къде да питам защото някои може да знае кола която се продава или случаино пък да продава . Все пак е форум на VW
Гледай раздел продава тук, от време на време, макар и рядко, се продават перфектно гледани коли на приемлива цена.

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Ако имаш познат от автокъща,ще ти намери.Вече бензин,дизел каквото изпадне.Макар,че от бензиновите 4-ки признавам само от 1.8Т на горе,1.9 ТДИ са чудесни,но на много километри и години станаха и те.
Преди 2 години видях на живо как свалиха от автовоза 4-ка 1.9/90 коня с леки козметични забележки за цена под 3000 лв.Представи си за колко са я взели от Италия.Иначе количката си беше идеална и ако не беше двуврата щях да я взема аз.Така,че и според мен цените им са нереално високи,спрямо годините.
Преди 2 години видях на живо как свалиха от автовоза 4-ка 1.9/90 коня с леки козметични забележки за цена под 3000 лв.Представи си за колко са я взели от Италия.Иначе количката си беше идеална и ако не беше двуврата щях да я взема аз.Така,че и според мен цените им са нереално високи,спрямо годините.
- JO_MASTERA
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AHF
Здравейте колеги, искам да помоля за съвет. След няколко месеца ще си закупувам кола Г4/Бора/Пасат (дизел/бензин). Пробега ще е около 10-12000км годишно и ще се кара градско на къси разстояния, както и извънградско всяка седмица по 200км. Заради късите разстояния в града клоня към дизел 110к.с. Ако ще е бензин ще се слага ГИ и съм се спрял на 1.6 105/1.8 125, понеже за 1.8Т няма да ми стигнат зелените гущери.
Сумата, която ще отделя е около 4500-5000 само за автомобила. Та питането ми е дали съм се насочил правилно към дизелчето или от толкова четене във форума съм изпушил и бензина би бил по-подходящ за този пробег
Благодаря предварително.
Поздрави,

Сумата, която ще отделя е около 4500-5000 само за автомобила. Та питането ми е дали съм се насочил правилно към дизелчето или от толкова четене във форума съм изпушил и бензина би бил по-подходящ за този пробег

Поздрави,

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
за такъв пробег и на бензин да караш щи е добре,но в момента най-тънко излиза газта.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”