Е не съм казал да го маха, а да го оправи :) . Трябва му някой дето може да му прочете PIN-а от таблото, а т'ва до колкото знам си иска специален кабел. Повечето ключари могат да я свършат тая работа.
Има и друг вариант - пращаш ми номера на ЕКУто си, намирам му заводския софтуер, пиша ти го на два чипа и ти ги пращам. Малко ми е претоварено, ама до края на идната седмицата все ще намеря време. Плащаш ми цената на 2та чипа (колкото аз съм ги пазарувал, 1-2-3 лева би трябвало да е бройката) и транспорта по куриера. Сменяш си ги сам и си готов.
Пасат б5 97г АХУ връщане на стоковия софтуер
Re: Пасат б5 97г АХУ връщане на стоковия софтуер
Само се чудя за какво ви е тоя имобилайзер,единствения положителен ефект от него е че повече внимавате да не си загубите/повредите ключовете, като знаете че струват повечко от 8-10лв колкото е един без имобилайзер :)
- terero
- Автомобил: VW PASSAT VW LUPO
- Двигател: AHU 98 AKU 00
До някъде съм съгласен, ако някой реши да краде колите ни едва ли имото ще му бъде пречка.
- terero
Добре някой може ли да каже как се различават екутата от 1з и аху, на пръв поглед тези от аху са изцяло метален корпус, а тези от 1з са черни и пластмасови.
По сравнения на 1з и аху номерата са сходни и това, че едно еку е изцяло с метален корпус значи ли че е 16 битово и е от аху?
По сравнения на 1з и аху номерата са сходни и това, че едно еку е изцяло с метален корпус значи ли че е 16 битово и е от аху?
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Зависи к'во има вътре. 8 битовите ЕКУта май имат вариант само с 1 чип с памет, дето е в DIP корпус. 16 битовите са с 2 чипа памет дето са в PLCC32 корпус. Google ще ти покаже какво е PLCC32 :) .
- terero
От обща култура мисля, че това е самата конструкция на чипа (интегрална схема) създател по спомен Джак Килби.
Въпроса ми беше дали по външен вид могат да се различат кой кой е все пак едвали някой ще ми позволи да го разглобя преди да го платя.
Въпроса ми беше дали по външен вид могат да се различат кой кой е все пак едвали някой ще ми позволи да го разглобя преди да го платя.

- Dani16v
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: 1z +
16 битовите са метални 

- terero
Някой с чип има ли подобни лепенки на чиповете евентуално да разбера,кой ги е правил?
Върни се в “Дизелови агрегати”