Впечатления от ТДИ 110 коня.
Re: Впечатления от ТДИ 110 коня.
respekt86 цифри не искам,пак те питам- навит ли си да видиш сам резултата 110 дизел срещу 101бенц? След това мога и да ти покажа как 1.8т пада от дизел 140 коня
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: aft
mirkoslav написа:Гарантирам ти че и на А4 110-ка върви повече от 101 бензин на а3,голф 4..ако кутиите им изобщо издържат до края на гонката :) А ако верно си навит за проба с ТДИ,ще ти я уредя,но не с моята,че там ти е бедна фантазията какъв ластик ще ти направя! Ако залагаш колата си пиши ми на лично,нотариална заверка правим и палим към най-близката писта :)
Не ми трябва дизел. Какво ще кажеж за залог от 30 000 и писта със завои+ 2- 3 обиколки да позагреят и да ти видя турбото после :)
Момче,по коментарите ти разбирам,че нямаш и най-малка представа от автомобили! За каране по завои ти е нужен висок въртящ момент,който атмосферния мотор не може да ти осигури. И да навит съм на подобен залог,паричките имаш ли ги? :)
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Като гледам какви коли обсъждате и двамата сте се заринали не с по 30 000 ами с по 300 000лв. 

-
mirkoslav написа:Момче,по коментарите ти разбирам,че нямаш и най-малка представа от автомобили! За каране по завои ти е нужен висок въртящ момент,който атмосферния мотор не може да ти осигури.
А ти за турбодупка чувал ли си?
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
respekt86 написа:mirkoslav написа:Момче,по коментарите ти разбирам,че нямаш и най-малка представа от автомобили! За каране по завои ти е нужен висок въртящ момент,който атмосферния мотор не може да ти осигури.
Оф моля те покарай дори за малко TDI мотор и тогава се излагай ако искаш тука на краставичари - краставици да продаваш. Аз лично нямам, защото още не мога да си позволя, но съм карал 90 коня версията TDI на Golf 4 и мога да кажа, че с чип и генерация ускорението е доста впечетляващо и то още от ниски обороти, не знам за 101 коня, но моята с добре познатия мотор на всички, забравих кой код беше, но моно 1.8 8 клапана с 90 коня е целия умрял, в каквито и обороти да го карам все е като спрял така че...
-
- Автомобил:
- Двигател:
1.9tdi 110к.с. с чип върви супер и който не е карал такъв по-добре да не пише в темата, защото коментара му е некомпетентен!
-
Mario951 написа:respekt86 написа:mirkoslav написа:Момче,по коментарите ти разбирам,че нямаш и най-малка представа от автомобили! За каране по завои ти е нужен висок въртящ момент,който атмосферния мотор не може да ти осигури.
Оф моля те покарай дори за малко TDI мотор и тогава се излагай ако искаш тука на краставичари - краставици да продаваш. Аз лично нямам, защото още не мога да си позволя, но съм карал 90 коня версията TDI на Golf 4 и мога да кажа, че с чип и генерация ускорението е доста впечетляващо и то още от ниски обороти, не знам за 101 коня, но моята с добре познатия мотор на всички, забравих кой код беше, но моно 1.8 8 клапана с 90 коня е целия умрял, в каквито и обороти да го карам все е като спрял така че...
Те пък едни краставичари :D ти покарай читав инжекцион и пак пишиия, има разлика между инжекцията и 90 конската талига, от опит знам.
-
georgi_1986 написа:1.9tdi 110к.с. с чип върви супер и който не е карал такъв по-добре да не пише в темата, защото коментара му е некомпетентен!
До тук останах с впечатление че дизелите ви вървят само с чип хаха
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Мне ве, аз и без чип ги наказвам келешите, ама с чип наказваш по-отворените, разни баварци и мерцедеси
Баси темата.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Смешни сте с тези 30 000 и другите детски глупости. На кого баща му има най-голяма пишка?
На няколко пъти се чудих дали изобщо да отговарям..Положението е адски зле! А колкото до парите,имам ги да,но колегата явно само лае :)
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Тръгне ли се по хлъзгавия наклон дизел-бензин нещата винаги стават кървави

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
respekt86 преди да взема 115-ката,имах точно 101 коня.И по-умрял мотор от 1.6/101 коня не бях карал.
Това чудо докато тръгне и дизела ще му е видял сметката.
Даже съм сигурен,че и 90 коня дизел ще натупа 1.6 /101 коня
В момента съм с къси скорости от 1.6 и мотор 2.0/115 коня,който си е напълно читав и 110-ката така ми се опъна,че до 160км/ч вървехме почти на равно.След това ме задмина бавно,но пък и аз бях на газ и не знам ако бях пуснал на бензин дали щеше да ме мине,или щяхме да си вървим заедно,докато им свърши ресурса.
Не знам какво толкова плюеш дизелите,но пък да ги сравняваш баш с 1.6 е повече от смешно.
Това чудо докато тръгне и дизела ще му е видял сметката.
Даже съм сигурен,че и 90 коня дизел ще натупа 1.6 /101 коня

В момента съм с къси скорости от 1.6 и мотор 2.0/115 коня,който си е напълно читав и 110-ката така ми се опъна,че до 160км/ч вървехме почти на равно.След това ме задмина бавно,но пък и аз бях на газ и не знам ако бях пуснал на бензин дали щеше да ме мине,или щяхме да си вървим заедно,докато им свърши ресурса.

Не знам какво толкова плюеш дизелите,но пък да ги сравняваш баш с 1.6 е повече от смешно.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”