Карам най обикновенна тройчица (която в последствие мисля да стане "необикновенна тройчица"
Жабка на мястото на пасажерския Еърбег
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dan40
- Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
- Двигател:
Жабка на мястото на пасажерския Еърбег
Здравейте пичове ! Като нов юзър тука и все още незапознат напълно с темите във форума може да задам някой разискван вече въпрос за което моля да ме извините.
Карам най обикновенна тройчица (която в последствие мисля да стане "необикновенна тройчица"
обаче с излезнали еърбеци
Та въпроса ми е , дали мога да си сложа на мястото на пасажерския еърбег- жабка ? Разпитах насам натам и секи ми казва различно - един казва ,че може , друг ,че не може , та реших да се допитам и до вас . 
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
проблема с излезли бегове опира не само до намиране на работещи но и до смяна на компира на еърбега. той съдържа нещо като G спусък който веднъж задействан не можеш пак да го "запрегнеш" безопасно. ако някой ви каже че може-бягайте далече! това е невъзможно!
а компир 2ра ръка не е добре-така че отиваме на единствения вариант-нов.
съвета ми е-ако можеш да си го позволиш-оправи си еърбеговете-това спасява живот!
а компир 2ра ръка не е добре-така че отиваме на единствения вариант-нов.
съвета ми е-ако можеш да си го позволиш-оправи си еърбеговете-това спасява живот!
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- dan40
- Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
- Двигател:
Онзи ден ходих при Италиянеца на Овча Купел и там един от работниците му най вероятно ми каза , че неможело да се сложи жабка на това място и вече незнам на кой да вярвам и на кой не.Затова моля колегата който си е монтирал такава жабка да даде малко повече инфо как го е правил и от каде е взел такава жабка .Мисля , че може да е доста полезна неговата информация и за други юзъри , щото предполагам не само на мен са ми излизали еърбеците 
- Rabbit_TDI
- Контакти: