Той проблема едва ли е в китайците. Но ми стана интересно миналата година като поръчвах от китай колко бързо дойдоха за по-малко от 20 дена. Сегашния случай вече 42дена нищо . Ходих питах в пощата , не са получавали нищо за мене.
Как има хора и компютри и техника си купуват от там , без да има и 10% сигурност.
ebay доставки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Re: ebay доставки
На мен от китай са ми идвали неща за 12 дни, идвали са ми и за 55 дни. Не съм сигурен от какво точно зависи срока на доставка. Но това, че са се забавили малко все още не е повод за стрес (според мен). В краен случай ще си върнеш парите.
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Времето за доставка изтече , и не ми дава да отворя "case" :)
долното изречение ми излиза каквото и да направя.
"The estimated delivery date for this item is Mar 24, 2015.If you haven't received your item by then, contact the seller through the Resolution Center"
долното изречение ми излиза каквото и да направя.
"The estimated delivery date for this item is Mar 24, 2015.If you haven't received your item by then, contact the seller through the Resolution Center"
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Задължително дебнеш последните дни когато още можеш да отвориш case. Resolution center-а е точно за това.
И мен не са ми идвали неща (ония ден преброих - подминал съм 250 поръчки), но като стане така - отварям case винаги на време. Нито един път не съм имал проблем.
И мен не са ми идвали неща (ония ден преброих - подминал съм 250 поръчки), но като стане така - отварям case винаги на време. Нито един път не съм имал проблем.
- sportul
Не ми даваше да отворя кейс защото не е минала датата на доставката , сега датата мина и пак не мога да отворя кейс :) Добре ,че не са много парити които ми изгоряха .
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
Кой ебей е това .com, .co.uk ?
А свърза ли се с продавача?
А свърза ли се с продавача?
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Няма да изгориш,спокойно!Отвори кейс утре,тогава няма да имаш проблеми!Това е направено така,защото масово хората отваряха кейсове след 2-3 седмица,въпреки че е написано,че за доставка отнема до 45дена,понякога дори и повече!
- sportul
Имам развитие :)
Позволиха ми да отворя кейс няколко дена след като е изтекъл срока на доставка и след 1 ден , китаеца ми върна парите .Днес обаче ми пристигна единия пакет без да ме уведомяват .
Аз каква вина имам ,че пратките не идват в зададеното време , сега как мога да му върна аз парите ? Другия пакет все още го няма обаче .
Позволиха ми да отворя кейс няколко дена след като е изтекъл срока на доставка и след 1 ден , китаеца ми върна парите .Днес обаче ми пристигна единия пакет без да ме уведомяват .
Аз каква вина имам ,че пратките не идват в зададеното време , сега как мога да му върна аз парите ? Другия пакет все още го няма обаче .
- filipov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако му знаеш майла направо от paypal му превеждаш пари, ако не му го знаеш или не си сигурен му го искай и му кажи че си получил с закъснение стоката. Може да му кажеш. че поради това закъснение ще му платиш малко по-ниска сума.
Аз никога не съм ревал, че пратката ми закъснява с 1-2-5-30
дни след последния ден, посочен за доставка. Няма смисъл- тези хора се опитват да правят някакъв бизнес, какво са виновни, че пощите са такива? Отделно, че това не са дори китайските пощи, знаете ли колко често пратката пристига примерно за 10 дни в в Бг, след това обаче се бави още 15 тук....
Когато съм имал случай, в който ми върнат парите и ми дойде пратката, писах на човека. Той каза- за такова закъснение, не мога да ти взема пари. Пиши му и го питай как предпочита и моя съвет е за напред- като не дойде пратка, отвори си кейса и си чакай май бяха 21 дни. Почакай,като почне да изтича срока, нека връща, но ако всеки път даваш така зор- много подбни случаи ще имаш да се чудиш как да му връщаш парите.

Когато съм имал случай, в който ми върнат парите и ми дойде пратката, писах на човека. Той каза- за такова закъснение, не мога да ти взема пари. Пиши му и го питай как предпочита и моя съвет е за напред- като не дойде пратка, отвори си кейса и си чакай май бяха 21 дни. Почакай,като почне да изтича срока, нека връща, но ако всеки път даваш така зор- много подбни случаи ще имаш да се чудиш как да му връщаш парите.
- sportul
Писах му да ми даде IBAN и да му върна парите .о
В случая ако отворя кейс не мога да изчакам 21 дена защото те веднага затварят кейса и връщат парите .
Другото нещо което е според мен тяхна грешка , пращат нещо без тракинг номер
В случая ако отворя кейс не мога да изчакам 21 дена защото те веднага затварят кейса и връщат парите .

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Пиши му да ти каже мейла в пейпол и му ги преведи!Или да ти изпрати инвойс и на теб ще ти излезе в пейпол и ще му ги върнеш!
Китаеца не е виновен,че пощите закъсняват!
Китаеца не е виновен,че пощите закъсняват!
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
sportul написа:В случая ако отворя кейс не мога да изчакам 21 дена защото те веднага затварят кейса и връщат парите .
Можеш обаче да изчакаш малко преди да отвориш кейс. Имаше някакво време след като изтече срока да доставката за да се отвори кейс (и не беше малко, нещо от сорта на 20 дни, но може и да бъркам). Няма никаква причина да се изпада в паника. Освен всичко датата на доставка е дадена като "очаквана".
А за тракинга-предполагам така им се връзва безплатната доставка, която е така приятна за клиента. Ама клиента иска всичко

- sportul
Върнах му парите ,оправихме се .Аз кейса съм го отворил но те го затварят веднага и после идва стоката .
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
питане:
имам забавяне на една стока от Китай-Пекин,изпращача ми дава че е изпратена към БГ а вече почти два месеца няма ни вес ни кос от стоката имам един въпросен тракинг номер който не знам къде да го търся за проследяване ще помоля за съдействие от някой минал по моя път

имам забавяне на една стока от Китай-Пекин,изпращача ми дава че е изпратена към БГ а вече почти два месеца няма ни вес ни кос от стоката имам един въпросен тракинг номер който не знам къде да го търся за проследяване ще помоля за съдействие от някой минал по моя път

Върни се в “ОФФ-Топик - други”