Golf mk2 project - "Black"
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Golf mk2 project - "Black"
Скапана работа...Според мен ако бяха хора четящи форума и прочее, щеше да има липси и от колата....
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Това е работа на най-обикновени крадци.Дано ги намерят,макар че се съмнявам.
Не заключвай темата. Качвай по някоя снимка чат-пат,че и без това няма много теми,а твоята ми беше много интересна,както и на много други хора.
Не заключвай темата. Качвай по някоя снимка чат-пат,че и без това няма много теми,а твоята ми беше много интересна,както и на много други хора.
- Rumbata_1
- Автомобил: Golf mk2 1.8 RP
- Двигател:
Нищо интересно не съм правил по колата напоследък, но нямам и много време.
Сглобих един комплект фарове като с черен матов спрей им пръснах шапките и после с полиуретан залепих стъклата за рефлекторите. Напоследък доста ми се ще и аз да си направя предницата маааалко по-черна и дори смятам да ги затъмня леко с някакво фолио, но все още слагам на кантар - визия срещу осветяемост на пътя, защото тези фарове определено не се славят с най-добри постижения и в скоро време ще получат и реленца поради тази причина. Искам да намеря и запазена решетка Hella с малките фарчета, но за сега не ми е изкачала интересна оферта.

В издирване съм на обтяжна планка с все крепежи към нея за компресора на климатика, че това вечно донатягане ми писна на ч.....
Заиграх се леко и с логата на джантите:

и една снимка - Perfect match:

Сглобих един комплект фарове като с черен матов спрей им пръснах шапките и после с полиуретан залепих стъклата за рефлекторите. Напоследък доста ми се ще и аз да си направя предницата маааалко по-черна и дори смятам да ги затъмня леко с някакво фолио, но все още слагам на кантар - визия срещу осветяемост на пътя, защото тези фарове определено не се славят с най-добри постижения и в скоро време ще получат и реленца поради тази причина. Искам да намеря и запазена решетка Hella с малките фарчета, но за сега не ми е изкачала интересна оферта.

В издирване съм на обтяжна планка с все крепежи към нея за компресора на климатика, че това вечно донатягане ми писна на ч.....

Заиграх се леко и с логата на джантите:

и една снимка - Perfect match:

- Rumbata_1
- Двигател:
Лека смяна на визията отзатзе:

Нещо й липсва като чели...

Нещо й липсва като чели...
- Silverlight
- Автомобил:
- Двигател:
Не и липсва нищо, а в повече... Тези сини стопове са толкова грозни даже не знам, как са ти харесали, но въпрос на вкус и успех с проекта! 

- Rumbata_1
- Двигател:
Взел съм ги за колекцията, а не толкова да се заседяват на колата.. Наложих ги за експеримента, тя посоката, в която вървя с колата като цяло мисля се е видяла отдавна 

- Rumbata_1
- Двигател:
Напоследък май нищо интересно не се случва с колата, но да пусна някоя друга снимка за "аудиторията":
Една планка за компресора на климатика, но скоро очаквам и такава каквато търся, че ми писна на 500км да натягам ремъци...

Стартера и той беше ревизиран, че въртеше леко тегаво:

Работата, предвид мястото където е забучен стартера при автоматиците беше от сорта на - "Сваляне на стартер на терсене място - ДО ОБЯД!"

Всичко беше щателно почистено и смазано, четките сменени, новите втулки набити и .. Те тава е
Една планка за компресора на климатика, но скоро очаквам и такава каквато търся, че ми писна на 500км да натягам ремъци...

Стартера и той беше ревизиран, че въртеше леко тегаво:

Работата, предвид мястото където е забучен стартера при автоматиците беше от сорта на - "Сваляне на стартер на терсене място - ДО ОБЯД!"

Всичко беше щателно почистено и смазано, четките сменени, новите втулки набити и .. Те тава е

- Rumbata_1
- Двигател:
Да не остана и аз по-назад в събирането на комерсиални части с изкуствено завишени цени:

Тея дни ще правя от алуминий и стойка за копчетата за ел. стъклата. Ще се боядиса с шагрен.. По натам едни уредчета няма да му седят лошо, но за сега толкова

Тея дни ще правя от алуминий и стойка за копчетата за ел. стъклата. Ще се боядиса с шагрен.. По натам едни уредчета няма да му седят лошо, но за сега толкова

- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Що шагре, колега, а не структурна боя?
- Rumbata_1
- Двигател:
Защото, докато съм съчинявал по-горният пост съм мислел за едно и съм написал съвсем друго за крайна заблуда на аудиторията...
Иначе спреят е този (текстура на BODY):

пръснах стойките за копчетата на рекарото и се получиха доста приятно. Почети като пластмасовите са на външен вид (ако не се гледат от по-малко от 2-3 метра...
), но нямам снимки в момента.
Иначе спреят е този (текстура на BODY):

пръснах стойките за копчетата на рекарото и се получиха доста приятно. Почети като пластмасовите са на външен вид (ако не се гледат от по-малко от 2-3 метра...

- Rumbata_1
- Двигател:
Вече и в колата:

Изфабрикувах и стойката за копчетата на ел. стъклата, и я пръснах с ПРАВИЛНИЯТ спрей

ПС: Съжалявам за отвратителните снимки, но днес бях с "тостера" и нямаше как...

Изфабрикувах и стойката за копчетата на ел. стъклата, и я пръснах с ПРАВИЛНИЯТ спрей

ПС: Съжалявам за отвратителните снимки, но днес бях с "тостера" и нямаше как...
- habibis
- Автомобил: Golf 1988
- Двигател: AFN
Честито за барчето, оригинална стойка трудно се намира за копчетата, незнам дали някоя от сеат няма да пасне ще изглежда добре. 

- Rumbata_1
- Двигател:
Благодаря, колега
Като цяло не ми се занимава да търся и да купувам разни пластмаси, които да обработвам с поялника, а и съм решил, че ще го направя с наличните материали. В общи линии това не е крайният вариант, в който мисля да оставя "конзолата" за копчетата, защото и на мен ми стоят малко постно и неестествено, така както са "кацнали".
Тъй като завърших семестриално днес до държавните изпити ще имам малко повечко свободно време, та започнах да осъществявам първоначалната си идея относно тази така не харесвана от вас стойка...
Идеята е около копчетата да се получи нещо като сандвич и да стоят като вградени както си е оригинално му, но това ми отваря една допълнителна възможност, която се чудя дали да реализирам, а именно правейки сандвича между двете алуминиеви плочки да поставя тънък слой плексиглас, на който да бодна 3-4 зелени светодиода и да се получи съвсем леко загатваща подсветка и около копчетата на ел. стъклата и декоративните тапички, скриващи останалите отвори. Както се вижда от снимките всичко е начертано и прорязано. Остава да се довърши, сглоби и финишира отново с текстура.

Малко и колата да покажа, че като гледам май отдавна не съм пускал нейни скорошни снимки:

ПС:
Сетих се да допълня и малко полезно инфо към поста - джобът за барчето, който на снимките стои точно под конзолата за ел. стъклата по някаква случайност се оказа, че пасва перфектно на барчето, а колата, от която е смъкнато е SAAB 9000 около 90-те години модел. Отзад си има и по 2 контрички отгоре и отдолу и като се сложи няма мърдане. Все едно за там е правено това чудо.

Тъй като завърших семестриално днес до държавните изпити ще имам малко повечко свободно време, та започнах да осъществявам първоначалната си идея относно тази така не харесвана от вас стойка...
Идеята е около копчетата да се получи нещо като сандвич и да стоят като вградени както си е оригинално му, но това ми отваря една допълнителна възможност, която се чудя дали да реализирам, а именно правейки сандвича между двете алуминиеви плочки да поставя тънък слой плексиглас, на който да бодна 3-4 зелени светодиода и да се получи съвсем леко загатваща подсветка и около копчетата на ел. стъклата и декоративните тапички, скриващи останалите отвори. Както се вижда от снимките всичко е начертано и прорязано. Остава да се довърши, сглоби и финишира отново с текстура.

Малко и колата да покажа, че като гледам май отдавна не съм пускал нейни скорошни снимки:

ПС:

- Rumbata_1
- Двигател:
Ми, те тава е:

Test fitment:

Може да свети, може и да не свети (поради естеството на конструкцията), като за сега избрах вторият вариант, но ако ме ухапе някоя друга муха може и да светне...

И, готово...
Като за без пари толкова, замяза досущ като някакъв аксесоар от IKEA за 2.99

Test fitment:

Може да свети, може и да не свети (поради естеството на конструкцията), като за сега избрах вторият вариант, но ако ме ухапе някоя друга муха може и да светне...

И, готово...

Като за без пари толкова, замяза досущ като някакъв аксесоар от IKEA за 2.99