Сеат Алтеа 1.9тди 105cv.вакуум помпа
Сеат Алтеа 1.9тди 105cv.вакуум помпа
Здравейте колеги, чул съм че се разбива(разхлопва) накрайника на вакуум помпата от към маркуча за сервото. Та така и аз днес го пробвах и забелязах че маркучето е много хлабаво върху самия щуцер, извадих маркучето и самия накрайник на помпата се върти няма луфт. Въпроса ми е може ли да се залепи този накрайник с някакво лепило за да не се върти и губи ли се вакуум както е в момента. И защо се разбива този накрайник?????????
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Re: Сеат Алтеа 1.9тди 105cv.вакуум помпа
Ако включва турбото на нормални обороти и сервото на спирачките работи нормално ,значи все още не се губи вакум, или не се губи много.
Застопоряването на самия щуцер не решава проблема,понеже под щуцера има един клапан който спира да работи поради увеличеното разтояние м/у клапана и щуцера.
Застопоряването на самия щуцер не решава проблема,понеже под щуцера има един клапан който спира да работи поради увеличеното разтояние м/у клапана и щуцера.
Re: Сеат Алтеа 1.9тди 105cv.вакуум помпа
За сега колата си върви нормално имам си спирачки, но имам едно странно стържене при отнемането на газта. Мисля че е нещо от вакумите, защото като затапя егр и като че изчезва този шум. Също като махна маркуча от вакум резервоара намалява шумът. За това търся проблема там. Незнам защо се разбива този щуцер, в YouTube има видео на разбити вакуум помпи като това http://www.youtube.com/watch?v=CFgtYLmvc-Y&feature=youtube_gdata_player
за сега моя не е чак толкова и искам да го залепя с нещо за да не се разклати така.
за сега моя не е чак толкова и искам да го залепя с нещо за да не се разклати така.
Върни се в “Дизелови агрегати”