... та, ако някой може да помогне... Принтера е стар модел и на страницата на Ксерокс не се поддържа. Няма го и за ХП защото и тази опперационна система не се поддържа.
Ако някой се е сблъсквал с този проблем, нека сподели. Може би принтерът ще тръгне с драйвера на друг модел. С тези от инсталационния диск не става.
Драйвер за принтер xerox phaser 3150 за Win 7
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Драйвер за принтер xerox phaser 3150 за Win 7
ако драйвера е изпълним файл, т.е .ехе опитай с десен бутон и режим на съвместимост, задай му версията на уиндоус за която е драйвера.
Друг е въпроса че щом и ХР не се поддържа, тва е по старо от света деа и се чудя що се опитваш да си губиш времето с него
Друг е въпроса че щом и ХР не се поддържа, тва е по старо от света деа и се чудя що се опитваш да си губиш времето с него
К.Одаджийски написа:ако драйвера е изпълним файл, т.е .ехе опитай с десен бутон и режим на съвместимост, задай му версията на уиндоус за която е драйвера.
Принтерът е от 2005 година и е в идеално състояние. Под ХП работеше добре до скоро, но като минах на вин7 загубих драйвера за ХП, а от страницата на Ксерокс за ХП не се поддържа, а за Вин 7 изобщо няма.
По разни руски сайтове имат драйвери , но искат пари - сложно е.
Обикновено принерите тръгват с драйвери за други модели. Та въпросът ми е: Някой има ли Драйвер за ХП и като подвъпрос пробвал ли е с дуги драйвери под Вин7
За сега въпросът за принтера в кофата не ми се обсъжда, за това моля тези мнения да си ги запазите за себе си.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Опитвам се да помогна и сега като го обясни разбираемо да питам това какво е http://www.support.xerox.com/support/phaser-3150/downloads/enus.html?operatingSystem=winxp
Отдолу не пише че драйвера не поддържа ХР, а че ХР е със спряна подръжка от микромеките, един вид купете си уин десет и принтер 9500 да поддържа десетката
Отдолу не пише че драйвера не поддържа ХР, а че ХР е със спряна подръжка от микромеките, един вид купете си уин десет и принтер 9500 да поддържа десетката
К.Одаджийски написа:Опитвам се да помогна и сега като го обясни разбираемо да питам това какво е http://www.support.xerox.com/support/phaser-3150/downloads/enus.html?operatingSystem=winxp
Аз рових в сайта на Ксерокс но не намерих никакъв драйвер. С помоща на твоя линк изтеглих за ХП, но става за Вин7. Остава варианта за съвместим драйвер
- К.Одаджийски
- VW експерт
Виж първото ми мнение, десен бутон на сваления драйвер, пропъртис или свойства, в прозореца дето ще се отвори таба режим на съвместимост или компатибъл моуд, слагаш отметка на използвай като и от падащия прозорец избираш уиндоусХР СП3 и отдолу слагаш отметка на стартирай като администратор, даваш му ок и стартираш файла, ако може ще се инсталира, ако не трябва да се търси някъде драйвер за принтера, ако през уидоус ъпдейт на седмицата не излезе някой майкрософтски стандартен принтерен драйвер
Не можа да се инсталира на Вин7. Върнах ХП и принтера работи отлично.
Казаха ми че драйверът за 5100 бил съвместим. Помогнете да го намеря.
Казаха ми че драйверът за 5100 бил съвместим. Помогнете да го намеря.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”