Петър Петров написа:Защото няма общество, което да ги поиска тия закони!

Петър Петров написа:Защото няма общество, което да ги поиска тия закони!
nokiangage написа:... докога законите ще го допускат? ...
Закони и сега има. Но има и хора, които се обръщат на другата страна.Петър Петров написа:Защото няма общество, което да ги поиска тия закони! ...
Volksrod написа:Нали са МЪЖЕ, защо пр. в Лондон не преминат на червен светофар?
anonym0us написа:Желателно е да не го пробваш, особено ако зад тебе има патрулка! 100% ти пишат АКТ за минаване на червено. Казвам го, защото един колега така изгоря пред мен.
Скоро гледах едно клипче в Ютюб (запис от видеорегистратор в Англия, не знам дали беше в Лондон). Един пич с мотор малко се обърка на светофар - светна зелено за наляво и той тръгна направо. Настигнаха го, спряха го и му обясниха грешката, съвсем любезно без глоби и прочее.Volksrod написа:в Лондон не преминат на червен светофар?
golf_td написа:може в някои случаи да си позволят да направят забележка , ако наистина са заинтересовани за безопасността на пътя - да предупредят , да дадат съвет , а не да се правят на велики, но и те също са част от нашия народ...
golf_td написа:за светофарите съм съгласен с последното мнение - тези , които са без брояч - при тях какво правим? Като светне жълтото - това не значи да набиваш спирачки ако си на самата стоп линия , а да преминеш по-най бързия начин, ако имаш време да спреш е друго нещо, стига да не е с рязко набиване на спирачки. И тук мога да вметна , че когато светва от жълто към червено, това не означава , че за другите вече също свети жълто към зелено.Има един аванс , който е точно направен за такива , които преминават в последния момент и няма как да забият спирачките на момента.
golf_td написа:ktamen , защо ченгетата да са от друг народ,
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 44 госта