Бракуват бръмчащи коли при регистрация и гонки
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Re: Бракуват бръмчащи коли при регистрация и гонки
И аз много често съм виждал ходни, голфове, тук там лади с гърнета от скромната сума 50лв. и като мине покрай мен ушите ми заглъхват. Като се замисля, това за пистите е по уместно от колкото ежедневка 1.6 или 1.8 които са максимум 115 коня да ручи като минимум 250 h.p . Излишно е, но всеки има различен вкус. Е извинявай ама аз да не мога да спя нощем или да речем следобед заради някой мой връстник с 2 месеца стаж зад волана да ручи с (бегачката си) долу за да се хареса на (Мацките) просто е нетърпимо.. Не знам дали на всеки младежките му години са такива със спортни гърнета прави генераций ф70 и т.н. но аз лично предпочитам тиха кола за града, много се кефя като мине някое голфче 2ка или някой друг автомобил същия набор да се чува само шума на гумите и малко от двигателя 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ето го поредния герой на 19-20 с "абдикирали" от длъжността родители и рядко използван пълнеж между ушите:
Заглавие: The Green,Low MK3
n1ky написа:... в края на юни месец се сдобих си първата количка - VW GOLF 3 1.6 101 коня с газова уредба,за да мога да се возя (предполагам знаете какъв е мерака след като се вземе книжката)за възможно най-малко парички. ...
n1ky написа:... Също така,вече съм с права генерация.Оставих само резонатор и крайното гърне.Колата се държи по-добре(мисля,че не си въобразявам),но ми идва тиха и скоро ще бъде монтирано крайно "спортно" гърне. ...
n1ky написа:Здравейте, от около седмица колата е с права генерация и крайно спотно гърне.Скоро ще бъде премахнат и катализатора. ...
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Моля те недей, не зная какво ще има в следващия цитат, може би аудиоусилвател със забучен микрофон в успуха
.
Просто една честитка на мама и тати със солидна глоба ще успокои младежа!

Просто една честитка на мама и тати със солидна глоба ще успокои младежа!
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Да е нещо което не сме го правили и ние разбирам, ще му дойде акъла в главата и на това момче, въпрос на време
Ще побръмчи, ще побръмчи и ще миряса, преди ги търсихме и правихме бръмчащи, сега ги търсим възможно най тихи и те така...старост нерадост

Ще побръмчи, ще побръмчи и ще миряса, преди ги търсихме и правихме бръмчащи, сега ги търсим възможно най тихи и те така...старост нерадост

- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Аз никога не съм се радвал и не съм правил бръмчалки. За мен идеалната кола е тази, на която чуваш само гумите, като се движи. 

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
инжектопляктор написа:Аз никога не съм се радвал и не съм правил бръмчалки. За мен идеалната кола е тази, на която чуваш само гумите, като се движи.

+1
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
ktamen написа::th_up +1
Това има минус.

- milmar
forski написа:Да е нещо което не сме го правили и ние разбирам, ще му дойде акъла в главата и на това момче, въпрос на време![]()
Аз не съм си правил колата по-бръмчаща. Но който има желание и не му се направи забелеШка (ама солидна

Яко глоби! А ако иска да бръмчи - на полигона, на пистата, не в гората, защото тук там все още има останали животни, а те са в по-напреднал етап на развитие интелектуално.
-
- Автомобил: VW Golf 5
- Двигател: 1.9 TDI 2007
А аз се дразних малко в началото като минах от бензин на дизел, че дизела бил по - шумен
Най - грозното е, че някой хора неосъзнават факта, че това че го чуват през 2 пресечки, неозначава, че звука е същия, като от наистина мощна кола при, който в много случай даже радва ухото. Просто едното е с извинение пЪрдяне, другото е приятен рев 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Нали осъзнавате че темата си е дъвка за пръстите
Те хора се убиват за 20лв,пред училищата дилърите работят почти на сергии,и всякакви други прелести на прехода а ние се хабим за ревящи гърнета 

-
- Автомобил: VW Golf 5
- Двигател: 1.9 TDI 2007
Мда, ама току виж поне демотивира някой да си причини такова нещо на колата си, а и на околоните. Пак би било от полза.
- milmar
Stivi написа:Нали осъзнавате че темата си е дъвка за пръститеТе хора се убиват за 20лв,пред училищата дилърите работят почти на сергии,и всякакви други прелести на прехода а ние се хабим за ревящи гърнета
Естествено, че осъзнаваме, не знам защо се съмняваш

Това, че някои се убиват за 20лв и са дилъри и не знам какви си не вярвам да оправдават другите, дето са "по-добри". Но така е, в голяма степен ние сме си виновни, както ни го натриват в главите всички, ние и овчето ни търпение, а също- странните доводи

Темата е безмислена, колкото и много други, дори в техническите раздели.
да се върнем към техническата част на въпроса
предлагам на вниманието на всички Шонковци следното техническо решение
предлагам на вниманието на всички Шонковци следното техническо решение
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”