Пасат Б5 1,9 тди 90 к.с. 99г. тампони за двигател
Пасат Б5 1,9 тди 90 к.с. 99г. тампони за двигател
здравейте колеги! искам да ви попитам какви тампони да сложа на двигателя понеже стана време да ги сменя.. от скъпите или и евтините вършат работа? става въпрос за пасат 1.9тди 90 коня 1999г.
- viktoris
- Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
- Двигател:
Re: Пасат Б5 1,9 тди 90 к.с. 99г. тампони за двигател
На мен ми казаха да вземам само оргинални...Ма те бяха много скъпи...към 500 лв май... не си спомням... Аз взех на Лемфйордер за 240 лв двата с някаква отстъпка там....но честно казано промяна не усетих.Всъщност мойте на бяха видимо скъсани но им беше изтекло маслото....а и колата беше на половин милйон...и имах едно тресене ...та за това ги сменях
Мен ако питаш ако са ти скъсани и много ти подскача двигателя, вземи си едни здрави втора употреба..
Мен ако питаш ако са ти скъсани и много ти подскача двигателя, вземи си едни здрави втора употреба..
колега смених само този от ляво от към интеркулера и този на скоростната кутия зад него.. те бяха счупени направо другите нищо им няма видимо.. но има пак едно леко тресене..
на кутията видимо може да са здрави , но много често заминават. Разбира се като се свалят.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
yanio написа:на кутията видимо може да са здрави , но много често заминават. Разбира се като се свалят.

личеше си, че са счупени.. а този на двигателя се разпадна като повдигнахме двигателя, не мога да кача снимка защото е мн голяма
колега а сега имам някакво треперене като тръгна на 1ва само от място дали може да е от тези тампони който ги смених или нещо друго се обажда..?
Върни се в “Дизелови агрегати”