Евтиният ULTRA HD PHILIPS 50 инча 4К за 1500 лв. добър ли е
- Amtela
- Автомобил: Lexus IS220d 2010
- Двигател: 177hp
Евтиният ULTRA HD PHILIPS 50 инча 4К за 1500 лв. добър ли е
Имам един стар фулл хд ЛСД 40 инча Самсунг от март 2011г. модел и тъй като имам достъп до няколко 3Д канала от моят оператор включително и Скай 3Д Германия - вече ми се иска 3Д телевизор. И на сегашния му Самсунг изникнаха тънки прозрачни ивици които веоятно ще излязат поне 300 лева за ремонт ако въобще могат да ги разкарат напълно.
Грабна ме ултра ейч ди 3 д серията Пус 50 инча на Филипс...ама много ме плашат китайските сглобки. Знам че е там най-големият им завод и че имат качествен контрол от Холандия. Въпреки това не вярвам в качеството на китайските ръце където пипнат всичко дефектира бързо.
Грабна ме ултра ейч ди 3 д серията Пус 50 инча на Филипс...ама много ме плашат китайските сглобки. Знам че е там най-големият им завод и че имат качествен контрол от Холандия. Въпреки това не вярвам в качеството на китайските ръце където пипнат всичко дефектира бързо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Евтиният ULTRA HD PHILIPS 50 инча 4К за 1500 лв. добър л
Не си купувай евтина серия на Филипс! Аз имам един 3008 и е огромна крачка назад в сравнение със старото ЛГ среден клас.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Самсунг H6400 - H6500 за 48 инча са баш в бюджета, аз от половин година съм с 6500 и нямам оплаквания, а за дефектите и проблемите, всички ги дават не само Самсунг ... за това имаш гаранция 
Разликата м/у 64 и 65 е че 6500 е с два тунера, всичко друго им е еднакво.

Разликата м/у 64 и 65 е че 6500 е с два тунера, всичко друго им е еднакво.
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Amtela написа:Въпреки това не вярвам в качеството на китайските ръце където пипнат всичко дефектира бързо.
Ми тогава си купи Панасоник, тях ги правят в Чехия.

Не мога да я разбера тая мания по големите екрани. Не е ли по-лесно да седнеш по-близо до телевизора вместо да си купуваш голям телевизор и да го гледаш от 5 метра? Мисълта ми е, колкото по-голям е екрана, толкова качеството пада, защото картината се разтяга на голяма площ. А докато телевизиите започнат да излъчват в 4К или 8К формат има мнооого вода още да изтече.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Оглавяваш класацията за глупост на седмицата!НарКол написа:Не мога да я разбера тая мания по големите екрани. Не е ли по-лесно да седнеш по-близо до телевизора вместо да си купуваш голям телевизор и да го гледаш от 5 метра? ...

Вместо да си седя на удобния диван, да си придърпам табуретката пред ТВ-то? Да не ходим повече на кино, защото можем да седнем по-близо пред телевизора у нас?

- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Самсунг добре, имам 2 3д 40ски вкъщи, обаче те са с активните 3д очила, дето имат батерия точно между очите
. Това дразни и очилата не са удобни за по дълго гледане, а при Филипс и другите се ползват много по удобните пасивни 3д очила. Аз имам едни пасивни очила, пробвах ги на самсунгите- не стават . Та съвета ми за 3д тв е да НЕ е самсунг точно заради цайсите 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Там вече човека да прочете и да си реши пасивно/активно, на мен очилата са ми ОК, а за размера бих казал че след 10 дена вече съжелявах че не взех 55-ца
Диванчето, табуретката, биричката, голям екран, качеството е перфектно ... кеффф

Диванчето, табуретката, биричката, голям екран, качеството е перфектно ... кеффф

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Не знам защо всички сте за цамцунг
наскоро гледах 1 клипче и правеха сравнение м/у цамцунг и LG, в крайна сметка се оказа противно на всички който си мислят, че цамцунка е по-добър! LG-то според ревюто беше доста по-добро! Аз като цяло имам 47 ЛГ 3Д смарт, почти ново и за момента съм повече от доволен, 3D-то е на много високо ниво, картината също, а и доста бързо му работи ОС за ТВ. Като цяло самсунгите са по-скъпи и си купувате бранд, само че славата им е стара, в момента ЛГ-тата май май са по-добри 

- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
myrshavija написа:Оглавяваш класацията за глупост на седмицата!![]()
Избягах от цирк Балкански та затова, колега.

Едно време беше вредно да седиш близо до телевизора, защото лъча на кинескопа на Рубина те биеше по челото и ти вадеше дзъркелите с памук, ама на сегашните течнокристални телевизори, някои от които работят на 1200 Хц, какво му има да седиш близо до екрана?
Ама както искаш, то си твоя работа дали ще гледаш fullHD резолюция на 50 или 60 инчов телевизор.

-
- Автомобил:
- Двигател:
"Гроздето е кисело". Имам 50ка и съжалявам, че не е 55 или 60. Ти гледай филми на телефона си, ако те кефи. 4-5 инча и ФулХД - къде ще намериш по-високо качество?
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
моабет да става... а темата беше за?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Филипс като цяло са смотани телевизори с неинтуитивно меню и настройки. НЕсмарт моделите минават през 15 стъпки докато се сканира спектъра за цифрови програми - направо си е мазохизъм да го чакаш... Абонатите често ми предлагат ядене/пиене като видят какво чакане ни очаква докато даде първата картина откак е пуснат
Инак смарт предложенията им сякаш по-биват, но аз лично бих пропуснал тая марка.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
От това, което съм чел за евтините 4К телевизори на Филипс покупката не си заслужава. Аз лично съм заложил на два Панасиник и един LG. Относно размера както е казал Мечо Пух: колкото повече, толкова повече, има си таблици относно диагонал и разстояние за гледане, за добър 3D ефект си трябва голям телевизор. Само за протокола не съм чувал за матрица, работеща на реални 1200 херца, добрите са от 120 до 200 херца, останалото е заигравка с подсветката 

- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
stefan4o написа:Филипс като цяло са смотани телевизори с неинтуитивно меню и настройки. НЕсмарт моделите минават през 15 стъпки докато се сканира спектъра за цифрови програми - направо си е мазохизъм да го чакаш... Абонатите често ми предлагат ядене/пиене като видят какво чакане ни очаква докато даде първата картина откак е пуснатИнак смарт предложенията им сякаш по-биват, но аз лично бих пропуснал тая марка.
Верно, че е смотано менюто и то не само на НЕсмарт, и смарта са същите пак с тия стъпки, само че към 8 бяха някъде. Дори като му гледам оформлението на менюто много ми напомня на менюто на една игра от 90-те- сега или нинтендо беше

пп. Излезе ли приложение на Вбокс7 са филипс?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Настройвал съм всички марки на пазара. Само при Филипс трае толкоз. ЛГ-то го правя за 2 минути.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”