Не знам дали ще успееш да го сложиш така, че да ти засича бордюрите.
Просто имай предвид, че предницата е малко по-дълга, отколкото виждаш и не особено висока.

Моят Passat-ор
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Re: Моят Passat-ор
Ето как изглежда с новите(стари) джанти
Почти незабележимо излезнаха навън, май ще ми трябват фланци все пак!
Иначе се кефя, хубави са джантите, по различно изглежда, живот и здраве ще и купя фланци и нови гуми

Почти незабележимо излезнаха навън, май ще ми трябват фланци все пак!
Иначе се кефя, хубави са джантите, по различно изглежда, живот и здраве ще и купя фланци и нови гуми

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Много добре !
- betaserk
- Контакти:
Малко напредък с пасатко към това което съм планирал + снимки от Димитровград днес се разкарахме малко натам :)
Сложих си кожен салон от седан англичанка, пълна кожа, изглежда супер и е супер, съвсем друго си е, предните седалки станаха от раз, моята шофьорска е от тоя пасат пасажерската и е супер запазена седалката, а неговата шофьорска стана моя пасажерска, съвсем малко е измачкана там където първо се сяда, но го напълних с дунапрен и се оправи + имаше малко разшито отдолу дето се сяда което също оправих с малко шиене на ръка точно по дупките на шева и стана 99% оригинално, слагам и снимки на кожения салон преди да съм зашил това което се вижда и преди да съм сложил дунапрен на пасажерската седалка а скоро време ще покажа снимков материал от целия процес на напасване на задните седалки, защото бяха цяла долна част и цяла горна, разших ги, разкроих ги и ги заших на мястото на моя велурен салон който махнах, имах и останала кожа която използвах острани за задните седалки и за направа на подлакътник, стана оригинално и получих някоя похвала от мои приятели които не можаха да повярват, че съм го правил сам.
Сложих и махагон, пълен комплект, топката на скоростите само остана, че е доста напукана, но след няколко ръце лак ще стане и тя. Това е за сега :)
Ето и снимките от Димитровград и на салона!

П.П. Седалките ги с намазах с едни специални отвари
с които станаха като нови 
Сложих си кожен салон от седан англичанка, пълна кожа, изглежда супер и е супер, съвсем друго си е, предните седалки станаха от раз, моята шофьорска е от тоя пасат пасажерската и е супер запазена седалката, а неговата шофьорска стана моя пасажерска, съвсем малко е измачкана там където първо се сяда, но го напълних с дунапрен и се оправи + имаше малко разшито отдолу дето се сяда което също оправих с малко шиене на ръка точно по дупките на шева и стана 99% оригинално, слагам и снимки на кожения салон преди да съм зашил това което се вижда и преди да съм сложил дунапрен на пасажерската седалка а скоро време ще покажа снимков материал от целия процес на напасване на задните седалки, защото бяха цяла долна част и цяла горна, разших ги, разкроих ги и ги заших на мястото на моя велурен салон който махнах, имах и останала кожа която използвах острани за задните седалки и за направа на подлакътник, стана оригинално и получих някоя похвала от мои приятели които не можаха да повярват, че съм го правил сам.
Сложих и махагон, пълен комплект, топката на скоростите само остана, че е доста напукана, но след няколко ръце лак ще стане и тя. Това е за сега :)
Ето и снимките от Димитровград и на салона!

П.П. Седалките ги с намазах с едни специални отвари

Последна промяна от betaserk на Вто 23 юни 2015 9:27, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Супер е салончето! Браво!
- betaserk
- Контакти:
Още малко снимки вече и с махагон, без топката на ръчката, сложена е вече, но не съм снимaл салона с нея.
Първата снимка е от преди махагона, втората с помошника в цялата работа с разкрояването и шиенето на задните седалки
не си знае годините обаче върши работа

Подлакътника е изцяло моя изработка от нулата с кожа която имах, стана като нов! И задните седалки също, само дето използвах горната част и тъй като беше от цяло, заших страните като взимах кройката от велурените седалки!

Първата снимка е от преди махагона, втората с помошника в цялата работа с разкрояването и шиенето на задните седалки

Подлакътника е изцяло моя изработка от нулата с кожа която имах, стана като нов! И задните седалки също, само дето използвах горната част и тъй като беше от цяло, заших страните като взимах кройката от велурените седалки!

- betaserk
- Контакти:
Mалко снимки след леката беля при която пострада само бронята ми, вече е пребоядисана а дали е уцелен точния цвят ще се види утре. Малкоооо пострада и задния капак, дори е трудно да се види, майстора ме посъветва да не го боядисвам, но аз не обичам да оставям така нещата и след седмица ще направи и пребоядиса и него ако е уцелил цвета де
Държачите се бяха счупили разбира се и си купих здрави уж, но като пристигнаха бяха без зъб и тъй като нямах време ги взех и се наложи трансплантация от счупения държач на "новия" стана работата в стил перник, здраво стана няма страшно.

Държачите се бяха счупили разбира се и си купих здрави уж, но като пристигнаха бяха без зъб и тъй като нямах време ги взех и се наложи трансплантация от счупения държач на "новия" стана работата в стил перник, здраво стана няма страшно.

Последна промяна от betaserk на Вто 25 авг 2015 22:41, променено общо 1 път.
- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
Само напред
- R.o.s.e.n
- Автомобил:
- Двигател:
Браво за подлакътника и задните седалки, трудно ли стана въпросната операция, че и аз съм си наумил нещо такова, а при тапицерите цените са доста високи за седалките.
- betaserk
- Контакти:
Ами не е много сложно стига да имаш време, аз щях да слагам тема как съм направил цялата работа, но не ми остава време, кожа ли ще слагаш? Аз и предната разглобих и заших на едно място което беше разшито, всичко става само се иска да не бърза човек и да действа внимателно. Ако искаш на лично или ако имаш viber може да ти обесня по подробно.
П.П. Бронята ми вече е сложена и цвета съвпадна на 100% имаше 2 вида тъмно синьо и тъй като бяхме двамата с жена ми и тя избра от двата цвята и уцели, тоя пич дето правеше цвета каза, че жените имали по добро чувство за цвят. Прав беше! Браво на жена ми
П.П. Бронята ми вече е сложена и цвета съвпадна на 100% имаше 2 вида тъмно синьо и тъй като бяхме двамата с жена ми и тя избра от двата цвята и уцели, тоя пич дето правеше цвета каза, че жените имали по добро чувство за цвят. Прав беше! Браво на жена ми

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
С тия джанти отличния вариант е 20 мм фланци отзад и 15 мм отпред.
- betaserk
- Контакти:
Благодаря ти колега, ще го имам впредвид, но за сега ще карам така!
- betaserk
- Контакти:
Малко update по темата! Бронята ми я монтираха отдавна, но чак сега остана време и я щракнах няколко пъти, уцелихме цвета благодарение на жена ми, тя избра от два тъмно сини цвята този и попадението беше на 100% Пътувахме за Хасково днес и се отбихме и в Димитровград по работа и през Харманли пак по работа, направихме си едно разкарване и по борд на моментното харчене ми даваше 5 някъде, а аз до сега съм гледал средния разход
и съм го мислил за моментния
значи ми дава 6.2 среден разход с климатроник и на 110 км/ч на темпомат и натоварена с ламинат за 17 кв/м аз жена ми и брат ми. Ето и малко снимки да видите бронята, в Димитровград е това!
Преди зимната ще слагам ксенон, чудя се 35 вата или 55 и м/у 4300 и 5000 и 6000 к. Какво ще ме посъветвате, от какви сте доволни вие?

Преди зимната ще слагам ксенон, чудя се 35 вата или 55 и м/у 4300 и 5000 и 6000 к. Какво ще ме посъветвате, от какви сте доволни вие?

Последна промяна от betaserk на Нед 19 юли 2015 13:59, променено общо 6 пъти.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Най-оптималният и оригинален вариант е 35 вата 4300 келвина. Аз карам с 6000 келвина, е ташак работа е, ама така взех фаровете. Като изгорят минавам на 4300 келвина.
- bigboy_kn
- Автомобил: vw golf mk3 1.4
- Двигател: ABD 1993
Зависи кое най- вече търсиш. Има хора, които слагат 6000 келвина най- вече заради самата визия, която придава на колата, понеже има лек син отенък. Но пък от към най- добро осветяване на пътя е най- добре 4300 келвина(за справка- повечето от колите, които излизат от завода с оригинален ксенон са също с такива келвини).