Обмислям закупуването на Поло 1.4 ТДИ. Да кажа първо, че изобщо не съм запознат с модела, а и като цяло с дизеловите двигатели. Бих се радвал, ако някой може да сподели мнения за въпросния модел.
Разни знайни и не знайни проблеми, съвети и т.н.

Става въпрос за нова кола. Днес направих тест драйв на едно такова Поло и като цяло ми хареса колата. Волана се върти с такава лекота

От екстрите бих добавил ксенона и евентуално подлакътник. Мулти-волана при VW в какво се състои? На БМВ-то мога да управлявам темпомата и музиката, но на Поло-то видях, че темпомата е с лостче.
Аз минавам доста километри извънградско и за съжаление не успях да направя тест драйв на магистралата (живея в малък град в Дания и 95% от шофирането ми е извънградско). Сегашната ми кола е BMW E39 и съм доста доволен, но просто се замислям за по-икономична кола, а така като смятам покупката на новото Поло няма да ми повлияе на бюджета. Някакви впечатления от извънградско шофиране с Поло-то?
Мога да кача и няколко снимки на това, което карах днес, не че са някаква екзотика де..
Ще се радвам да прочета и други мнения

Поздрави