Цялостна генерация за турбо мотор
Цялостна генерация за турбо мотор
Отправих запитване за изработка на цяла генерация. Имам два варианта - неръждавейка и алуминизирана тръба. Момчето ме предупреди, че разликата ще е в качеството освен в цената. Има ли хора с генерации от неръждавейка и какви са ви впечатленията?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Цялостна генерация за турбо мотор
Аз алуминизирана никога не съм ползвал...
- Vankata_84
- Автомобил: Polo TDI 9N3
- Двигател: BMS 2008 DPF
Неръждавейката е много тежка, но уж вечна. Алуминизираната е значително по-лека което за мен е най-големия плюс, а все си мисля че след 4-5 години и да се наложи да я оправяш няма да е проблем а по-скоро досада. И понеже крайностите не са хубаво нещо направи си даунпайпа след турбото неръждавейка, нататък алуминизирана и готово. 

ми за мен теглото не е от значение, тя колата няма да е олекотена.към 700 ми е цялата неръждавейка с резонатор и крайно.Добре ли е?
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Към 700лв? 700лв ми беше половината проект за 350 коня, който си го карах 40к километра без нито една авария :D
Найден последния път ми направи цялата генерация за 5 пъти по-малко пари с неръждаема стомана.
Скоро се продваше един milltek като за субаруто ми на 700лв комплект с гърнета и тръби и болт-он. Махам едното слагам другото.
Слагай неръждаема стомана, но като гледам внимавай и кой ще ти одере кожата за нея...
Найден последния път ми направи цялата генерация за 5 пъти по-малко пари с неръждаема стомана.
Скоро се продваше един milltek като за субаруто ми на 700лв комплект с гърнета и тръби и болт-он. Махам едното слагам другото.
Слагай неръждаема стомана, но като гледам внимавай и кой ще ти одере кожата за нея...
Цената е такава , защото там където ги правят са уж топ качество и правят неща за повечето рали отбори в БГ. А при Найден си правих генерацията на полото и дори скоро говорихме, но той може да лъже сондата само механично и нямало гаранции. С някакъв накрайник който е доста пари.. иначе съм доволен от неговата работа. Vizor благодаря, последния пост вече ми беше от полза.
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Аз мога да ти дам много от полза стига да си дефинираш правилно въпроса. Кой ще ти я направи за 700лв? Аз имам впечатления от няколко, но няма да си споделя мнението публично за тях. За цената си и Найден и Гущера ще ти ги направят чук генерациите. Гущи е голяма машина и действа много прецизно. Също бих се съветвал с него и бих го посетил.
Ами преди битака в Орландовци,Драго. Гущера не го знам.Трябва ми не шумна и добре "заварена" генерация. Найден не знам доколко ще има време да я изпипа.Там е малко на зор работата.
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Гущера ми направи моя downpipe на 63мм от алумитизирана за 230лв. и съм много доволен. Оригинал направо го направи 
EDIT: Заварките поне от моето скромно мнение са доста добри, даже ги мина с някакъв спрей за да не ръждясвали или нещо подобно, не помня точно вече.

EDIT: Заварките поне от моето скромно мнение са доста добри, даже ги мина с някакъв спрей за да не ръждясвали или нещо подобно, не помня точно вече.
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Найден ако ти направи една заварка НИкога няма да мръдне повече. Гущи също. Търси в гуугъл Дидо Гущера и отиди при него да ти обясни кой и какво. В Люлин се намира.
Vizor звънях на Гущера, говорихме и няма такава генерация за 200-300 лв. Обяви ми момчето същата цена като при Драго. Така че не знам кво ще правя :D Ти сигурен ли си, че Найден ти е направил за 5 пъти по-малко пари от 700лв. цяла генерация от неръждаема стомана 

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Не мога да ти кажа точно парите, които платих, защото не ги помня. Но със сигрност не съм дал над 200 кинта, но си имах даунпайп и ми трябваше всичко назаде като си имах и задно гърне. Мисля, че останалото е ясно какво ми е направил.
Е ти си си имал половината генерация значи
Както и да е това са много пари и имам по важни неща в момента. Вчера гуми, по-натам двигател, турбо ... така е с новата (стара) кола в БГ 

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Провери цената на неръждавейката - как върви метъра и колената , и ще разбереш че генерации за 200лв са празни приказки.