Когато си я сменяш,гледай добре(на външен вид си приличат,но са с различни номера)
много въпроси
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да започна отговора със въпрос
Като натиснеш към таблото от пред как пръска силно или слабичко?
Ако пръска слабичко значи ти е запушена пръскалката от зад. Може и маркуча да е задръстен. Свали кората на врата на багажника. Откачи маркуча и провай да надуеш със духане или помпа трябва да балбука течноста в казачето!
Аз като зех мойта също беше серизно задръстена отзад. Казанчето по принцил е хубаво да го свалиш и да го почистиш. На дъното се получават отайки предполам от това че не е ползвана дълго време и са наливани сякви боклуци вътре.
Също провери маркучетата дето излизат от казанчето, че при мен това за задната неколко пъти се разкача и прави локва.
Като натиснеш към таблото от пред как пръска силно или слабичко?
Ако пръска слабичко значи ти е запушена пръскалката от зад. Може и маркуча да е задръстен. Свали кората на врата на багажника. Откачи маркуча и провай да надуеш със духане или помпа трябва да балбука течноста в казачето!
Аз като зех мойта също беше серизно задръстена отзад. Казанчето по принцил е хубаво да го свалиш и да го почистиш. На дъното се получават отайки предполам от това че не е ползвана дълго време и са наливани сякви боклуци вътре.
Също провери маркучетата дето излизат от казанчето, че при мен това за задната неколко пъти се разкача и прави локва.
- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
Благодаря колеги, аз вече почистих казанчето и отпуших задната пръскалка, пръсна малко през нея , но повече вода излиза от предните. Странна работа, явно мотор4ето е прецакано. Да не би да е от това клапанче между морторчето и маркучите дето е спукано при мен и го махнах, но едва ли аз го разглобих и по никой начин не мисля че то разпределя водата . Така че, клолега Ботев би ли ми казал от къде да си намеря помпичка за 15-18 лв или Минимиро ако ми намериш ще се споразумеем за цената. Благодаря много предварително
- anton1975
- Автомобил:
- Двигател:
ами ако обърнеш +/- то е все едно че от вадата да връщаш вода в кладенеца така мисля деKoksan написа:Много просто ... единият път му подаваш +/- другият път сменяш полясите -/+ и мотора се завърта наобратно! Но това е интересно че пръскат все предните! явно контактния ключ не обрашта полясите и то върти жинаги в едната посока!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”