Един случай от вчера по пътя на Кресненско дефиле в посока София:
https://www.facebook.com/video.php?v=886567634720065
След като удря 3-ма мотористи, единият отзад, в преследване се включват и няколко автомобила, които също са ударени. След това го арестува полиция. При ареста заявява "кво толко, всеки ден умират хора". Оказва се, че е от Младост 4 в София. Записите от 2 камери са предадени в полицията.
Миналата година "малка бяла кола" убива двама мотористи на магистралата от Дупница за София... колата не е намерена...
Мотористите са познати на брат ми, но за момента номерът на голфа го пазят в тайна
П.П. Ето още един клип със същия изрод:

Голф 3 СА3384НА опит за убийство на пътя!
-
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2.0 ABF 97
Re: Колеги-мотористи
номера се знае , но това е ....... още кал по нашата толерантност по пътя

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
По последна информация името му е Павлин Деспотов рег. номер на Голфа е СА3384НА.
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Току що попаднах на тази новина
Тва не е нормално 

- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Това е водачът на голфа:
https://www.facebook.com/pavlin.despotov
https://www.facebook.com/pavlin.despotov
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Vlad777 написа:Миналата година "малка бяла кола" убива двама мотористи на магистралата от Дупница за София... колата не е намерена...
Да му го лепнат сега на тоя изрод....Сега заслужава да го намерят по адрес, и всеки ден да умира по мъничко...я пръсти строшени, я крак, я ръка...ама всеки ден

- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Подобни изроди не трябва да остават анонимни. Може да има приятели и познати тук този Павлин Деспотов. Нека знаят. Също така някой ако го познава да каже дали има отличителни белези на VWclub.bg.
- vucata
- Контакти:
Целта е да се пазят хората от тоя индивид.
Според теб полицията какво ще направи по въпроса?
Същата история от миналата година, която преживя Добрин...Съдилища, глупости и накрая какво стана?
Според теб полицията какво ще направи по въпроса?
Същата история от миналата година, която преживя Добрин...Съдилища, глупости и накрая какво стана?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не би трябвало, ако имаме поне 2 гр мозък,целта е резила и изкарване на л@йното на припек. Иначе то се кефи на анонимността си и е готово за нови "подвизи", а ма като знае, че му са изути гащичките, ще трябва да внимава, щото може да го отнесе и без да е виновен.
П.П. Позорния стълб не е случайно измислен....
Сори но мнението на което отговорих изчезна...
П.П. Позорния стълб не е случайно измислен....

Сори но мнението на което отговорих изчезна...
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Някой да знае цялата история с този индивид? Все нещо е трябвало да го провокира за да направи това. Не мисля, че мотористите не са го засегнали с нещо. Не защитавам никой, или да обвинявам, но трябва да се видят и двете страни. Не е правилно това което е направил, и то трябва да се накаже жестоко, но лично знам какво ще стане, и този пак ще си шофира, минал съм и през това преди 5 год. 

- vucata
- Контакти:
Е какво са му направили...не виждаш ли клипа, че те го настигат-не той тях....Нали се сещаш, че ако някой го е бил провокирал или нещо от сорта, тоя пръдлив голф отдавна щеше да е в точка и да завива по завоите на кресна, а мотористите щяха да са на 1вия тунел на АМ Люлин. Особено с изказването си: Кво толкова, всеки ден умират хора....
Чесно хора не мога да Ви разбера....чета разни коментари, как можело моториста да изпреварва неправилно преди това,а не се взима предвид ситуацията, че 2 секунди след това точно този моторист щеше да бъде УБИТ предумишлено! Нито скоростта е била висока, нито е имало какъвто и да е било вид провокация. Човек да не излезе на хубавото време и да покара в днешно време.
Чесно хора не мога да Ви разбера....чета разни коментари, как можело моториста да изпреварва неправилно преди това,а не се взима предвид ситуацията, че 2 секунди след това точно този моторист щеше да бъде УБИТ предумишлено! Нито скоростта е била висока, нито е имало какъвто и да е било вид провокация. Човек да не излезе на хубавото време и да покара в днешно време.

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
@anonym0us Е тебе не мога да те разбера
Само бисери ръсиш
Дори и да са го провокирали това ли е начина?Аз още се чудя как успя да се задържи на мотора?Това е точно предумишлено убийство
тоя/тея с такова мислене трябва да се наказват от закона.

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
phantom_ написа:@anonym0us Е тебе не мога да те разбераСамо бисери ръсиш
Питам каква е цялата история, защото клипа е само 1 минута. Няма подробности или заради това, че е задържан или защото има някаква предистория която не се казва. Къде видя, че съм казал нещо което оправдава постъпката на Голф-а? Ако ти кажа, че има хора които се засягат заради това, че примерно си го изпреварил без мигач, няма да вярваш. А тоя, че си е центровка си личи, ако видиш неговата снимка. Но аз съм попадал на всякакви на пътя и съм сигурен, че нещо го е провокирал, но нищо не се казва, но ще се раздуха. И моля, не клалифицирай хората без да ги познаваш.. ако обичаш.... не, че нещо просто говори много за самия тебе.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
@anonym0us според теб дали не съм чел и други твой постове,за да изразя мнение за теб
И според теб ако някой ДРУГ моторист го е изпреварил ,дори и без мигач,точно този ли трябва да пострада?И защо?

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Виж ся, не мисля да продължаваме спора. Според мен си има предистория този видео материал. Не мога да пиша неща които не съм видял, но туко така, никой не те засича без причина, бъди сигурен. Аз нямам нищо против никой, но просто ми е любопитно каква е историята нищо повече. Не мисля да навлизам в подробности повече, все пак ако съм засегнал някой, да ме извини но, за да се стигне до това което е на клипа, има нещо.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”