Здравейте колеги. По празниците съм дежурен в завода и там, понеже нищо не работи се занимавам с какви ли не глупости

. На началника ловните кучета- 5 парчета, не ги разбирам породите, отивам да ги храня днеска, 4 те седят кротко и чакат да им сложа в купичките, и след като се дръпна почват да маат. Обаче едното - женска, още като ме види и започва лудо лаене скача, квичи, скимти.... Тва куче в момента, в който му дадеш нещо да яде - изгълтва го за милисекунда. Днеска се сетих за това предаване- Говорещия с кучета и реших да пробвам.... Отивам при него с пакета храна в ръката, тва от скачане, лаене и квичене ще изкърти колибата, аз седя пред него с пакета и не му давам нищо, онва лае та се къса... и така 15 20 минути, накрая се умори, изпи бая вода и седна и ме гледа, аз тогава му дадох един кокал, изяде го за секунда и пак почна да ме джавка и да се мята, аз пак пред него седя и не му давам, тоя път 10 минути и пак седна, като седна му дадох още, излапка го, и пак започна панаира, умори се, пак седна, аз пак му дадох. То вече вдяна, и след като омаха и поредното парче, направо сяда и ме гледа без да лае....много бързо усети какво се иска от него, за да получи храна - да е спокойно. След 2 часа пак отивам с кокали- още като ме видя седна и ме гледа