Покупка на Голф 4 дизел
-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AHF 1.9 TDI
Re: Покупка на Голф 4 дизел
Имам въпрос до колегата MAYKI , какво му е лошото на Евро 07 като части? Не говоря за тяхната марка ITN, а говоря за останалите марки?
За да се придържам към темата на колегата аз съм с Голф 4 1.9 ТДИ 110кс АХФ двигател, за година която го карам единствения ми проблем е от преди няколко дни свързан с въздух в горивния маркуч и най-вероятно се свежда до развалил се клапан на горивния филтър или някой О-пръстен.
За да се придържам към темата на колегата аз съм с Голф 4 1.9 ТДИ 110кс АХФ двигател, за година която го карам единствения ми проблем е от преди няколко дни свързан с въздух в горивния маркуч и най-вероятно се свежда до развалил се клапан на горивния филтър или някой О-пръстен.
BobyM написа:Имам въпрос до колегата MAYKI , какво му е лошото на Евро 07 като части? Не говоря за тяхната марка ITN, а говоря за останалите марки?
Не е лошо супер е
-
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2.0 ABF 97
За ключ отказах се от този вариант благодаря на всички колеги 

http://www.cars.bg/c1137615#comment колеги мисля да взимам това голфче може ли малко повече инфо мс предварително :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Там някъде 300-350 к, аз преди като пуснах тема за 1 Пасат от Гоце Делчев един колега каза, че по волана според него е на 250-300 к :) . След тест с ВАГКОМ- 297 000, но пак доста запазена за тия км :))
- hibernate
- Автомобил: Golf MK3 GT 1997
- Двигател: AFN
Колеги, може би не е мястото, но понеже в темата стана на въпрос на няколко пъти за демпферен маховик, на Golf 3-ка AFN мотор маховикът какъв е?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Единствено 1Z е с обикновен масивен маховик.
- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
И AHU поне на моя е с обикновен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти пичове. Търсим да купим Голфче 101 коня дизел, ама гледам, че тоя мотор в София е рядко срещан и повече екземпляри държат доста висока цена? Спрял съм се на такъв двигател защото е с малкия данък, колата ще е за баща ми. Вчера гледахме един такъв на горубляне ама 6000лв за кола 2002г нов внос са много... Какви са ви наблюденията над тези двигатели, някъде да сте ходили на оглед от тукашните обяви?
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
И какво сега? Ще дадем 5 стотака горница щот' ще е "малкия данък" и ще се "спестят" едни кинти спрямо ако е 131к.с. Че за 4 години я камилата, я камиларя ?! Гледайте колата да е читава и добра! Това за данъците е трик на търговците и масово се спекулира с него, заради спестени уж сто лева, се дават едни грешни пари в горници!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Настоява човека за кола с малък данък, не му се дават 150лв на година. До сега караше 3-ка голф чист дизел 65 коня комби 93г в продължение на 12 години, ръждата я погубва обаче и ще отиде за желязо. Искам да му взема по-нов голф защото ще го кара докато не ръждяса и той след 10-тина години. Ориентирал съм се към 101 коня защото е по-нов, 90-ките са старички и са на много километри, СДИ-ките не са вариант, защото ще пътува всяка седмица по магистралата до селото с натъпкана кола.. 101 коня мотора, защо е с червени букви на капака, като цяло не е проблемен?
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Като цяло 101 коня е помпа дюза с променлива геометрия и градско доста е пъргав, особено в ниските. Ако му се сипва хубаво масло и нафта, не би трябвало да има ядове. Но извън града, ако се кара нормално няма липсва на мощност. Но след 140км/ч се усеща как колата се мъчи, особено ако идва баир.
Ако човека не е състезател, взимай най-читавата и не го мисли много.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Състезател на 62г с баба до него и две внучета отзад на по 3 и 5 годинки, трудна работа
Точно заради децата искаме да му вземем колкото се може по-нова и хубава количка, която със сигурност ще е Г4 защото са доказано здрави. Утре се пускам направо поред на обявите в СФ. 101 к.с голфовете и без това са само 8, ще ги обикалям наред, не че много разбирам, ама то основните неща да са ОК другото е на късмет.

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Само питам, защото съм виждал горе доло негов набор, как си карат извън града с над 120км/ч средна скорост. Но щом не е състезател, ако не ти е проблем, погледни тази Бора, ако ти хареса си струва парите! http://www.cars.bg/c1150346
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”