Покупка на Голф 4 1.8т ... Моля за малко помощ.

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
x7rr
Автомобил:
Двигател:

Покупка на Голф 4 1.8т ... Моля за малко помощ.

Мнениеот x7rr » Вто 21 апр 2015 20:50

Здравейте!
Първо искам да се извиня ако темата не е в правилния раздел, но съм нов във форума.
И така да пристъпя към въпросите:
Гледах голф 4 1.8т от София, бях до там и след запалването му започна да пуши откъм турбото и замириса на масло, има ли вероятност турбото да е тръгнало или може да е омаслило и да обгаря.
Заслужава ли си парите и някой от София поглеждал ли го е.
Ето и въпросният голф: http://www.cars.bg/c1069137
Наясно съм, че за тези пари няма да закупя перфектен екземпляр..... прочел съм почти всички теми във форума и ще кажа, че не ми е по- лесно така, да пусна тема отколкото да потърся в търсачката. Ако мислите, че темата е една от поредните за голф 4 1.8т и отговорите към моите въпроси са изчерпани моля темата да бъде изтрита.
Благодаря предварително !

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Re: Покупка на Голф 4 1.8т ... Моля за малко помощ.

Мнениеот anonym0us » Сря 22 апр 2015 0:12

Първо се запитай какво Тѝ хареса в тази кола? Има ли нещо което те дърпа към нея? Ако няма такова, спокойно може да я прескочиш. Ако искаш само да имаш кола, е равносилно да имаш до себе си жена, само за едното еВане. По-добре си ползвай такси, или си викни жена на повикване с-у заплащане. Дано си ме разбрал правилно. :c020

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Сря 22 апр 2015 0:57

Не ги разбирам Голф 4, но този автомобил от обявата прави лошо впечатление. Погледни гъбата на седалката (меката част откъм слизането на шофьора) как е намачкана. Това е кола поне на 300-400 000 км, освен това са сменили ключовете за вдигането на стъклата с чисто нови и са ги снимали с фокус :Mr Green Fun Според МЕН без да съм експерт тази кола е смачкана от каране и не заслужава въобще никакиви пари, търси друга. Нека се изкажат колеги запознати по-добре с модела от мен.

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Сря 22 апр 2015 10:22

не е нужно да си експерт или да разбираш от голф,за да проумееш че въпросния екземпляр е уморен доволно.

x7rr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот x7rr » Сря 22 апр 2015 23:05

Благодаря за бързите отговори.
Отидох като кон с капаци да гледам кола, но започнах да се замислям благодарение на Вас... още веднъж благодаря

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”