Пресни вести от Петрохан!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Пресни вести от Петрохан! Опасните зони във второто мнен
От снощи до днес е паднал сигурно още половин метър сняг и продължава да вали със силата на добра зимна снежна виелица, пет-шест километра след ротора има пресни пет см сняг, машини чистят, закъсали бол и на двата склона, синчето ги брои до 14 и им изпусна бройката, ако не сте подготвени за зимно пътуване по добре изабщо НЕ тръгвайте през Петрохан, аз след час тръгвам пак и ако ива промяна довечера ще пиша
М@м@ им мамалигарска....
Добре че не минах от там, а забраздих през Витиня... Там пък е една романтика, да си умреш от кеф направо...
В петък нощеска пътувах Софеа-Монтана през Петрохан и нещо ми направи впечатление. Абе, на фона на нощната сивота ми направиха впечатление едни бели панделки по дръветата връзвани по клоните на 2-3 метра височина над пътя тук там. Преброих над 15 бройки от южната страна, а после от север имаше снях и не се виждаха...
Някой да има обяснение що са сложени?
Добре че не минах от там, а забраздих през Витиня... Там пък е една романтика, да си умреш от кеф направо...
В петък нощеска пътувах Софеа-Монтана през Петрохан и нещо ми направи впечатление. Абе, на фона на нощната сивота ми направиха впечатление едни бели панделки по дръветата връзвани по клоните на 2-3 метра височина над пътя тук там. Преброих над 15 бройки от южната страна, а после от север имаше снях и не се виждаха...
Някой да има обяснение що са сложени?
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Стига де това не е никакъв сняг на платното, добре че не си пострадал от "професионалният" шофер на автобуса, баси метлата направи.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Дръпнах се аз просто щото видях на къде отиват нещата, а той просто се опита да тръгне, наклона обаче го отведе в мантинелата, здраве да има.
Два часа след това се върнах там на мястото беше останал само мокър асфалт, а след Гинци сухо до София. Странно време, днес т.е вече е вчера към бучин проход се опита и се подаде слънчице и се затопли, а от Гинци до малка Бързия сигурно 40см пресен сняг, все едно се телепортираш от екватора близко до южния полюс
Е това е от днеска една снимка, детето направи с телефона

Два часа след това се върнах там на мястото беше останал само мокър асфалт, а след Гинци сухо до София. Странно време, днес т.е вече е вчера към бучин проход се опита и се подаде слънчице и се затопли, а от Гинци до малка Бързия сигурно 40см пресен сняг, все едно се телепортираш от екватора близко до южния полюс
Е това е от днеска една снимка, детето направи с телефона

-
- Автомобил: POLO
- Двигател: 1.4 16V
Днес 11.04 ако някой е минавал през Петрохан ще сподели ли какво е положението по пътя. Сняг нека си има встрани, но дано по платното да е чисто, надявам се вече да се е стопил.
-
Аз минах на 10 ти няма проблеми. Сняг има но не на платното, аз толкова не съм виждал отдавна, по висок от мантинелата.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Снега се е стопил, останал е малко встрани горе на високото, днеска минах три пъти през Петрохан, трафика беше отвратителе меко казано.
Софийското или годечкото пътно обаче трябва да вземат спешни мерки, че дупките се увеличават и на широко и на дълбоко не с дни а с минути
Софийското или годечкото пътно обаче трябва да вземат спешни мерки, че дупките се увеличават и на широко и на дълбоко не с дни а с минути
- К.Одаджийски
- VW експерт
Стегайте се за лупане през дупките поне още две лета http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/regionalni-novini/dupka-do-dupka-troshat-koli-po-petrohan.html
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Някой скоро да е пътувал ?
Какво е състоянието та прохода, къде са ориентировъчно дупките ?
Благодаря предварително
Какво е състоянието та прохода, къде са ориентировъчно дупките ?
Благодаря предварително

- К.Одаджийски
- VW експерт
Гадните дупки в Бучин проход са запълнени, като цяло целия участък от хибридния център до Гинци става все по трагичен, особено внимания на заспалия полицай в Гинци на влизане от София, на завоя преди него и на самия него до моста горе има яки трапове. Другите големи и нагъсто са от разклона за историческия път нагоре към дери вол, оня гадния завой и правото след него ако се движиш посока Гинци София
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ

Повишено внимание в с.Гинци..... големи дупки!
Една от тях е на изхода на с.Гинци посока гр.София точно на "спящия полицай".....като я гледам...ако не внимавате може да има сезиорни поражения по ходовата част на автомобила!
Най-гадното е че северния склон на усойнете места или по-скоро на всички по-остри завои е започнал да се роши....поради липса на дренажи......малоумна работа...типично по Български

Лек и безавариен път на всички

- К.Одаджийски
- VW експерт
Дренажи има Петко, просто втора есен никой не мина да изгребе шумата от тях, ако тая година не ги изчистят и не заляят фугите в средата на асфалта, следващата пролет ще си имаме сериозни трапове
- К.Одаджийски
- VW експерт
Не са тръгнали на почивка, а са тръгнали да убиват.
Двамата смотаняци които изпреварваха в завои и не реагираха по никакъв начин като излязоха срещу мен, да се яват тука и да ми купят две гуми, единствено това че знам къде стават сакатлъците и успявах да реагирам предотврати доста сериозни катастрофи.
За другите които си караха в насрещното се едно бяха три ленти (finger)
Двамата смотаняци които изпреварваха в завои и не реагираха по никакъв начин като излязоха срещу мен, да се яват тука и да ми купят две гуми, единствено това че знам къде стават сакатлъците и успявах да реагирам предотврати доста сериозни катастрофи.
За другите които си караха в насрещното се едно бяха три ленти (finger)
-
И аз минах, дупки има, но има и желание до бучин проход са закъркепени. В Берковица по стар български обичай са изрязани и зарязани дупките за пътуването което се очаква за 3 те дни. Май ще има околовръстно на Берковица или греша.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
К.Одаджийски може да даде повече инфо за новостроящото се околовръстно шосе на Берковица.
OMV Берковица шА умре.
OMV Берковица шА умре.