Blue Mk4 .. ''Arrow''
- uzunoffteam
- Автомобил: Volkswagen Golf IV
- Двигател: 1.8T 07.1998
Re: Blue Mk4 .. ''Arrow''
По принцип исках за този сезон да е с R32 предна броня и R line задна броня  ... но няма да ми се получат нещата за сега..а така както тръгнах да го правя май ще ми хареса :P :) ... и след като оправим визията се започва със сериозната част от моя проект(update на ДВГ).

- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
Браво колега много добре се получава колата :) 
Чипната ли е сега или?

Чипната ли е сега или?
- uzunoffteam
Не,stock си е двигателя.Надявам се скоро да има чип(и доста други работи) ;). Вече ми е слабичка,свикнал съм и доста.За ДВГ имам по сериозен проект .. дори съм си накупил някои нещица,но това по натам.Сега да оправим визията че да става за каране   ..
  ..

..
  ..- danielstoqnov
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AHF 110 +
Виждал съм го голфчето из Варна и на пикадили 24 грабва окото  

- uzunoffteam
Та това се получи като събрах всичко вътре :).Малко претрупано стана със сивите детайли,но като видях този салон и реших да сменя дълбокото Рекаро.Скоростния лост и ръчната са претапицирани,остана само волана да претапицирам(че е доста зле).Онзи ден пък реших да си затъмня леко и предните стъкла и колонката да бъде черна,и това го свърших   

Мисля и огледалата да направя черни,но това след като ги сменя с такива от Golf 5.

Мисля и огледалата да направя черни,но това след като ги сменя с такива от Golf 5.
- Silverlight
- Автомобил:
- Двигател:
Добре се получава проекта, иначе там където е сиво можеш да го направиш синьо, като този на салона и мисля, че ще се вържат много. Успех и ще следя темата. 

- uzunoffteam
Благодаря колега.Ами и аз мисля за синьо,но ако тръгна да ги правя отново ще вляза във голям филм.Почти всички щипки по централната конзола са начупени и ... ще трябва да сменям цялата конзола.Засега ще го остявя така,че тъкмо ги сложих .. а по натам ще мисля какво да правя.

- Djaniko0o
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AHF+ 98
На мен също много ми харесва.. Надявам се да го видя на живо :)

- uzunoffteam
Капака и бронята са на лице,както и липа за предната броня   ... след лекия застой.Тази седмица мисля че ще я сглобя,тъй като ми изникна неочакван проблем с фаровете и ще трябва да изчакам да ги направят,за да сложа бронята.
  ... след лекия застой.Тази седмица мисля че ще я сглобя,тъй като ми изникна неочакван проблем с фаровете и ще трябва да изчакам да ги направят,за да сложа бронята.

... след лекия застой.Тази седмица мисля че ще я сглобя,тъй като ми изникна неочакван проблем с фаровете и ще трябва да изчакам да ги направят,за да сложа бронята.
  ... след лекия застой.Тази седмица мисля че ще я сглобя,тъй като ми изникна неочакван проблем с фаровете и ще трябва да изчакам да ги направят,за да сложа бронята.- 
				Metomixa
- Автомобил: Golf 3 CL
- Двигател: 1.8 AAM
 Екстра е колата!! Браво колега пълни окото
 Екстра е колата!! Браво колега пълни окото  
- uzunoffteam
Вчера си взех и гумите,но малко ще се забавя с монтажа защото джантите ще са готови едва в петък.В крайна сметка се спрях на черен лак ... да видим какво ще се получи   ... малко са ниски гумите за нашите пътища но ...
 ... малко са ниски гумите за нашите пътища но ...
Реших и панелния филтър да сменя с едно конусче KN .. малко ще ми е голямо май за сега ... но скоро трябва да се заема със сериозната част,да засилим малко мощноста и мисля че ще паснат нещата тогава. ;)

... малко са ниски гумите за нашите пътища но ...
 ... малко са ниски гумите за нашите пътища но ...Реших и панелния филтър да сменя с едно конусче KN .. малко ще ми е голямо май за сега ... но скоро трябва да се заема със сериозната част,да засилим малко мощноста и мисля че ще паснат нещата тогава. ;)
- uzunoffteam
В общи линии нещата се получиха ;)   .Днес си събрах колата и съм повече от доволен .. един месец не я бях карал
 .Днес си събрах колата и съм повече от доволен .. един месец не я бях карал   . Бронята и капака се получиха добре,джантите малко не ме удовлетвориха но .... няма пълно щастие :) Проблема с нагорялата инсталация на фаровете е отстранен,дори малко ги поосвежих с едно ксенонче.Ще има леки доработки,но засега това
 . Бронята и капака се получиха добре,джантите малко не ме удовлетвориха но .... няма пълно щастие :) Проблема с нагорялата инсталация на фаровете е отстранен,дори малко ги поосвежих с едно ксенонче.Ще има леки доработки,но засега това   

.Днес си събрах колата и съм повече от доволен .. един месец не я бях карал
 .Днес си събрах колата и съм повече от доволен .. един месец не я бях карал   . Бронята и капака се получиха добре,джантите малко не ме удовлетвориха но .... няма пълно щастие :) Проблема с нагорялата инсталация на фаровете е отстранен,дори малко ги поосвежих с едно ксенонче.Ще има леки доработки,но засега това
 . Бронята и капака се получиха добре,джантите малко не ме удовлетвориха но .... няма пълно щастие :) Проблема с нагорялата инсталация на фаровете е отстранен,дори малко ги поосвежих с едно ксенонче.Ще има леки доработки,но засега това   

- 1995
- Автомобил: 2x vw golf 3
- Двигател: 1.4 ABD 1993 - 1.6 AEA 1995
Леле страхотна е колега, много ми харесва така   

, направо се влюбих
 , направо се влюбих   

, направо се влюбих
 , направо се влюбих   

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Много добре, харесва ми и на мен. :)

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Всичко добре,но тоя номер хич не му отива да е там.А и от КАТ само това и чакат