поло 94г. мотор 1.4 дизел ?
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: поло 94г. мотор 1.4 дизел ?
Абсолютно съм съгласен че са конвертирани бензинки,те и блокове и лагери са еднакви на старите поне и тн. Но чак пък еднодневки,все пак инженери са ги конструирали,тук не мога да се съглася...
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Това съм го чувал и от други майстори. Като купуваш дизел - колкото по голям е по добре.....и бил по икономичен в предвид и с купето. Но да купиш читав дизел на старо е относително......Не искам да си хваля курника , но на минус 13градуса запали от първия подгрев и не бях го палил повече от седмица. Стига съм го хвалил че ще го хванат уруки.......Пу да го попикат кокошките .
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Статистиката е велика! 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Симпатяга е Поло-то и изглежда много свежо. Много безаварийни километри ти пожелавам и само консумативи да сменяш, без други части. Винаги супер много ми е харесвало колкото и смешно да звучи на някои таблото на този модел - много подредено и приятно. Има си чар цялата кола и се радвам, че колега я е взел и не е отишла на вторични. Поздрави и лека вечер.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Рядко да се види толкова запазен автомобил. Полото има много живот още в него,само всяко лято не забравяй да го мажеш срещу корозия отдолу,да чистиш под калниците,като махнеш и самия подкалник,такива ми ти нещица. Колата е много свежа. 

- дърт милиционер
Е , благодаря за добрите пожелания. Радвам се че я оценявате. Стопанисвана е перфектно.Много пъти съм се мъчил да омилостивя колегата от Плевен ,и да му покажа че има и запазени екземпляри.....но уви - той не понася този Половер. Добро си ми е курничето. 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Чиче полицай, за какво да ти харесва полото, да не го кара той
Пък и не виждам някъде да е казал, че не е запазено, просто човекът не се кефи на такива двигатели, навярно ги е пипал на живо повече от теб и мен, но да се върнем на първото изречение - нали ти си го караш и си го харесваш?

Пък и не виждам някъде да е казал, че не е запазено, просто човекът не се кефи на такива двигатели, навярно ги е пипал на живо повече от теб и мен, но да се върнем на първото изречение - нали ти си го караш и си го харесваш?
- дърт милиционер
Съгласен съм с теб. Факт е че той е майстор и повече разбира . Глупаво е да го убеждавам , но гледам по линковете на Поло 2 Ф /1.4 дизел/ - виждам че километража им показва все над 300хил. км......значи не се трошат толкова много.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Голяма част от колите, които се продават и са набор на моята и твоята са дроб. Отдавна им е взето здравето, карани са като за последно, предимно от хора с ниски финансови възможности под твоите и моите. Така че те не са представителна извадка. Преди години нещо бях се навил за втора кола - дизелова Джета. Обиколих няколко в региона и моментално се отказах
Не видях нищо различно от товарно магаре, карано и поддържано на абсолютния минимум
Всеки ден преглеждам мобиле и карс за ретро-таратайки, досега са ми хванали окото по снимки не повече от 5 коли, планирам близкото бъдеще след като пуснем и втория апартамент под наем да си взема една да си я чопля на воля в гаража (дано сме здрави само и да сме на работа с жена ми де)
Просто сега на дневен ред са ми други работи на главата и не е подходящ момент покупка на занимавка за уикенда
Започва да ме е яд, че си продадох ударената Джета с всеки изминал ден, въпреки, че минаха вече 2 години, да си я бях оставил цяла, ей сега вече щях да си я оправя и да си имам две... ама на... такъв ми бил акълът 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Никъде не съм казал, че твоята кола е калпава, говоря за модела общо. Поло-то е добър автомобил, но с бензинов мотор.
Проглуши ни ушите с таззи уникална кола, ама ми приличаш на журналист, който е открил циганин с висше образование.
Проглуши ни ушите с таззи уникална кола, ама ми приличаш на журналист, който е открил циганин с висше образование.
- дърт милиционер
Пожелавам ти успех в покупката. Изпадат запазени екземпляри , но трябва да си търпелив. Аз търсих добре запазен Голф-2 бензин.....но изпадна този Половер. Умишленно търсих кола без електроника и екстри , нямам мерак за лачени коли. Според мен - тя трябва да ми служи на мене , а не обратното . Накарал съм се на нови служебни коли , и съм се напатил от ''екстри''. Не отричам техническия прогрес , но личното ми мнение е че новите коли се правят умишленно да изкарат 10г. и после да идеш да си купиш нова. С моята пенсия ще ми е доста трудно.
- дърт милиционер
Е колега от Плевен, много лесно се палиш.Шегувам се. Виж , аз ценя особенно високо твоето мнение и се радвам че има критика. Единственното в което искам да те убедя е че има и запазени екземпляри в които има още хляб. А това че този мотор е калпав - не споря. Факт е че е качван само на този модел , и на следващото Поло е избран друг. Надявам че ще го къткам .....да изкара 100на хиляди. Твоята Лада е в перфектно състояние и виждам че се грижиш добре за нея - значи може дърта бабка да се подържа 30г.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Хайде сега и автора на темата да се изкаже -или само пуска фитили....
- дърт милиционер
Завалията се уплаши......тук такива дебати се заформиха - все едно коментираме последния модел на Мерцедес С класа. Вече ме е срам да се изказвам. 

- vin_d
- Автомобил:
- Двигател:
НЕ ВЕ,опа сори.
не съм се отказал ама просто случайно стигнах до пАЗАРДЖ. И НЕ можах да намеря обявата за колата понеже я нямаше,пък го вкарах в др.тел.а той замина за Гръцко. Но цената му беше май за мн.големи цените.
Инак съм навит още и я следя ТЕМАТА,просто не пиша,че се товаря на коментарите,че не мога да се изразявам. Ама има и такива дето ме разбират,както и да е. Днес по-тоз повод се видях случайно сЪС Сашко с Ралито и ми каза,че моа сам да си изтрия профила не да моля. Така,още не съм тръгнал да го трия,но ако има още некой коментар по мен,без мен. Не че ви заплашвам а просто направете като мене. Четеш нещо не ти аресва остави драсни само одобряваш или не ако направят отметка. Та аз какво правя,остави глупака без одговор или коментар. Убии глупака с мълчание,освен ако не си още по-голям глОпак. Дано ме разберете сеа.
Честит пр. работливи БЪЛГАРИ.
не съм се отказал ама просто случайно стигнах до пАЗАРДЖ. И НЕ можах да намеря обявата за колата понеже я нямаше,пък го вкарах в др.тел.а той замина за Гръцко. Но цената му беше май за мн.големи цените.
Инак съм навит още и я следя ТЕМАТА,просто не пиша,че се товаря на коментарите,че не мога да се изразявам. Ама има и такива дето ме разбират,както и да е. Днес по-тоз повод се видях случайно сЪС Сашко с Ралито и ми каза,че моа сам да си изтрия профила не да моля. Така,още не съм тръгнал да го трия,но ако има още некой коментар по мен,без мен. Не че ви заплашвам а просто направете като мене. Четеш нещо не ти аресва остави драсни само одобряваш или не ако направят отметка. Та аз какво правя,остави глупака без одговор или коментар. Убии глупака с мълчание,освен ако не си още по-голям глОпак. Дано ме разберете сеа.
Честит пр. работливи БЪЛГАРИ.
Върни се в “Дизелови агрегати”