Избор на велосипед?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Re: Избор на велосипед?

Мнениеот kaiser666 » Чет 07 юни 2012 18:59

Препоръчайте добър сервиз в софия, че от Drag Zone на бул.България ме мотаят втори ден и не се знае дали утре ще могат да се захвант с моя проблем и дали изобщо могат да го решат. maikomila

Става въпрос за пренаплитане на шина, купих си от тях шината и искам да остане моята ос която е Shimano 105, но май нямали камък за такава касета, а като питах защо това не ми го казаха още в началото когато си оставих чаркалаците и купих шината нямаше адекватен отговор. :banghead:

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Чет 07 юни 2012 23:32

Магазина на Веломания до кино Урвич, зад блока е сервизчето. Винаги съм оставал доволен от тях, отговарят ми на всички въпроси, дават съвети.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 29 апр 2015 8:02

Взех си едно колело начален клас Крос Искейп, та да питам освен да сложа педалите трябва ли да се прави нещо по него защото на пръв поглед всичко си работи нормално. По вилката има разни настройки, но не съм пипал нищо. Взех го он-лайн в кашон, защото беше на промоция и голям зор докато го открия в моя размер из цялата страна. Предното колелце от 220 лв изкара цели 14 години и още е в движение , надявам се и това да излезе читаво, карам предимно градско и в паркове, почти всеки ден.
http://www.mtb-bg.com/index.php/other/commercial/3333-commercial-2015-cross-20years

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 29 апр 2015 8:13

Супер е, не се притеснявай ще изкара повече от теб :mhihi
Много добра цена, отлично попадение :th_up

Потребителски аватар
НарКол
Автомобил: Polo Classic
Двигател: AFT

Мнениеот НарКол » Сря 29 апр 2015 8:24

L&R написа:Взех си едно колело начален клас Крос Искейп, та да питам освен да сложа педалите трябва ли да се прави нещо по него...

Да, трябва - да махнеш всички излишни лепенки по каплите и рамката. :mhihi Макар че като гледам, това си е направо китка в сравнение с други модели, налепени целите в лепенки като цигански лади. :icon_lol

wizarda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wizarda » Сря 29 апр 2015 8:31

L&R написа:Взех си едно колело начален клас Крос Искейп, та да питам освен да сложа педалите трябва ли да се прави нещо по него защото на пръв поглед всичко си работи нормално.

И баща ми си взе същото, както си забелязал всичко е предварително настроено и ако не чуваш шумове от скоростите или накладките да трият в диска няма нужда да пипаш нищо.

Неговото вече е на над 200км и до сега(без да броя смяна на пеперуда, че беше пренатегната и като я разхлабих да оправя кормилото превъртя) само съм настройвал дисковите спирачки, че след спукване на гумата и последващ монтаж започнаха да трият.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 29 апр 2015 8:37

Шумове няма, всичко си работи леко и плавно, лепенките са под лака :). Мерси и безаварийно колоездене на всички колеги.
Работата е ясна повече каране само :beer

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Сря 29 апр 2015 11:59

след около месец е желателно да се понатегнат някои работи. Най-вече средната касета, чашките. Не чакай да запукат, а го направи профилактично.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”