Моля дайте инфо за да започна проекта според мен без да знам какво имам, защо да вземам друго. Ако въпроса е твърде комерсиален моля за телефон за да се доразберем какво имам и какво очаквам като краен резултат.
Да става дума за рено 98 коня преди или по-точно покупката беше с цел доработка. По-големи дюзи и качествено написан софт и замерване на стенд. Да я покарам и продам на друг ентусиаст ............. голям челен кулер, 280мм дискове, подгрев на антифриза, помпа 11мм, махне на катализатора, отлично турбо, плътен маховик, климатроник... високо ниво на оборудване в салона а цената си беше подарък, но и без дюзите си е супер............................малко размислих, но при изгодна оферта ще я доработя.
Причината да се разколебая е друга френска печка Peugeot 407 2.7 V6 24V HDI 204 която от време на време шофирам и като знам че няма да се доближа и на 80% от вървежа на пежото не ми се наливат прекалено много пари бих, но вече не с нови а употребявани разпръсквачи всичко друго е налично и монтирано.