здравейте колеги имам много странен проблем със голфито от както купих голфа не върви и не върви едва вдигам 140км. по нанадолно както на бензин така и на газ разлика няма,отвивам кранчетата на газта и пак същото,смених делко,палец,свещи,кабели,тампон на моното,общо взето всичко и оправия няма

центровката съм прашил всякък със предварение,закъснение,със по два зъба на пред на зад на разпределителя и пак същото

от толкова центровки първия двигател блокира,

взех друг двигател смених му само главата от моя двигател качих го на колата и пак старата песен на нов глас

някои може ли да ми каже къде му е проблема на този ретро автомобил,Само да споделя че това ми е третия голф със същия двигател RP, ма такова чудо не е било предните ми голфетки летеха пред този

почвам да се съмнявам че проблема май е във компа

та ако на някои колега му се е случвало такова нещо много ще съм му благодарен да ми даде съвет какво да направя ... защото вече сънувам центровки,предварения,закъснения,кабели и свещи,зъбни колелета,оптяжни ролки и ремъци

И още нещо върви не върви аз отивам на Крушуна трябва да увъжа нашия единствен и не повторим събор