Apokaliptiko написа:И подаръка от Ярек, дойде. 60/40 пружини с амортисьорите, сега се чудим какво да правим...
Apokaliptiko написа:Ей КГБ мене ме боли гъза, щото с тая кола и джанти и детето карам и на бустана ходя за дини, и къде ли не съм ходил... Мене толкова ми е добре. Ще те видя и тебе като си изпразниш шушулката в оная булка, и като наредиш цялата покъщнина за отидеш на почивка. Защото ми се струва, че още нищо не знаеш от живота. Ама идва ти времето и на тебе.
Apokaliptiko написа:silven-VW FOREVER написа:Сашко, свали ти деТоз русенския си вози семейството с тая лъскачка
Силве, ще види той. Ама забравя, че когато Мартин, Васко, Васил търсиха пружини за Голфовете и намериха момчетата аз вече ги бях сложил моите, а КГБ-то се чудеше какви точки от боя има по неговите. След това се усети какъв е най-компромисният вариант и сложи и той. За инфо само ще кажа, че няколко човека са ме питали дали не искам да си ги сменим с по ниски от тяхна страна. Не, не искам за семейството ми това е най-добрият вариант.
P.S. Сашо, давам мъжка дума, когато решиш ти да сложиш винтово окачване, слагам до седмица и аз. Виж пред колко хора го казвам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта