Проблемът, ми е че вечер като ги пусна светят кадето си искат и дългите и късите крушките с Н4 монго разсейки имат и нищо не виждам,а светкавицата е една идея по-добра от къси/дълги.Незнам точно ква марка са фаровете, но са най-обикновенни рефлекторни без лупи и халоген.Когато купих колата старият собственик беше с ксенон незнам какъв защото ми каза , че тук в Германия полицаите му правят актове за тях и го накрах да си махне ксенона и да си го зема.Та дали може от тоя ксенон да са заминали рефлекторите макар , че като ги гледам на око нито са затъмнели нито нищо така хубави изглеждат и рефлетора и стъклото.И в крайна сметка като човек който не разбира мисля да си купя нови фарове като се върна в България налято , но и тук бих искал малко помощ.
Ако някой зне колко струват фарове с лупи що годе хубави неискам газарски а само да светят хубаво и да имат халоген защото сегашните нямат.И колко хубаво свети фар с лупа , но без ксенон и дали си струва да е с лупа без ксенон или да бягам в магазин на Фолксваген и да си купя на хелла обикновенни с халоген и копче предполагам ше ми трябва.Ако някой е пазарил от Фолксваген фарове нека да сподели цена помагайте , че не разбирам.
Благодаря предварително колеги и се извинявам ако са ми прости въпросите,но наистина не съм кой знае колко в час МЕРСИ.