Проблем с дисплея на лаптоп. Лентов кабел или видеокарта?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Проблем с дисплея на лаптоп. Лентов кабел или видеокарта?
Лоша връзка... Може да е на всякъде...
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Тогава засега няма да се правя на майстор и да му сменям матрицата.. Като го отворя ще прегледам връзката на кабела от страната на дисплея..
Мисълта ми беше, възможно ли е все пак матрицата да е сдала багажа? И при натиск на определено място да се оправя?
Мисълта ми беше, възможно ли е все пак матрицата да е сдала багажа? И при натиск на определено място да се оправя?
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Можеш да пробваш да я натегнеш (с натиск някъде отстрани)....
Принципно е хубаво да пробваш със същата матрица,виж колко пинова е,и няма значение с каква пробваш в смисъл от каква марка лаптоп!Важното ако едната ти е 20...30 пинова и другата да е същата!
Принципно е хубаво да пробваш със същата матрица,виж колко пинова е,и няма значение с каква пробваш в смисъл от каква марка лаптоп!Важното ако едната ти е 20...30 пинова и другата да е същата!
Re: Проблем с дисплея на лаптоп. Лентов кабел или видеокарта
Здравейте, имам проблем с дисплея на лаптопа ми. Преди 3 дни забелязах малко петънце в долната част, първо помислих, че е от филма, който гледам, после видях, че не е и тръгнах да го чистя, докато не забелязах, че е от вътре. Петното си расте с всеки изминал ден, предполагам, че се е разтекъл дисплея. Как мога да предотвратя по-нататъшно разпространяване на петното и от какво може да се е получило? Лаптопа не е удрян, не е натискан по-силно... Ще съм благодарна, ако някой се отзове!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Проблем с дисплея на лаптоп. Лентов кабел или видеокарта
Влизаш в ebay и пишеш "модела на лаптопа replacement display" или "replacement screen"
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”