Аз примерно ся ако си ги сложа тия трябва ли да си правя нов талон на колата защото разбрах , че трябва май да го пише в талона за да не ти правят полицаите проблем защото колата ми е немска и живея в Германия и затова най-вече се притеснявам бих си купил примерно такива с всички кабели и копчета ала бала ама това с полицията незнам.....
Благодаря отново на всики колеги за помоща
Bora Проблем с фарове и няколко въпроса
- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Re: Bora Проблем с фарове и няколко въпроса
вие луди ли сте? Тея Bosch лайна изобщо не светят добре 

- zhulien91
- Автомобил: Volkswagen Bora
- Двигател: 1.9 TDI AXR 101 Hp B.j.2002
silven-VW FOREVER написа:вие луди ли сте? Тея Bosch лайна изобщо не светят добре
Кажи си и ти мнението кои фарове за бора светят добре

Аз например съм с марка TYC

- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
ами аз съм с чисто нов TYC. Само да те светна, че TYC правят за доста марки автомобили фарове за оригинално вграждане. Аз лично от Bosch съм супер разочарован от към светене, а и не само аз. Проблем с осветяемостта нямам. Чисто нови фарове с ксенон 5000к. и прогледнах
- zhulien91
silven-VW FOREVER написа:ами аз съм с чисто нов TYC. Само да те светна, че TYC правят за доста марки автомобили фарове за оригинално вграждане. Аз лично от Bosch съм супер разочарован от към светене, а и не само аз. Проблем с осветяемостта нямам. Чисто нови фарове с ксенон 5000к. и прогледнах
Ами може и моейте просто да са несполучливи незнам но ужасно много разсейки имам както писах отначало .
Като гледам 2-те марки BOSCH са много по-скъпи от TYC незнам много за тази марка .
А твоите фараве предполагам са без лупи + ксенон което е 100 на 100 против закона а не дай си боже покараж в Германия ....
Живея тук в Германия колата ми в предишния собственик имаше ксенон с тия фарове и беше казал , че през месец го друсали с актове и то солидни така , че аз съм или за оригинални нормални Хелла или Бош с лупа + ксенон.
- zhulien91
Днес сложих друг ключ за фарове , но и с тях не светят лапите по таблото същото като със стария ключ включвам и изключвам 5,6,7 пъти докато ми светнат лампите.Открих още , че и зумера за усилване на светлината не реагира като го въртя , но за реглацията за фарове до него работи.къде може да е промлема с тоя зумер дали да си взема друг ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”