Мнение за "Ню Уейв Рикрутмънт'' ЕООД

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
JoRko_TaiSanA
Автомобил:
Двигател:

Мнение за "Ню Уейв Рикрутмънт'' ЕООД

Мнениеот JoRko_TaiSanA » Сря 13 май 2015 15:59

Търся мнение за въпросната фирма, предлага работа във Великобритания и Шотландия поне за там аз видях техни обяви в jobs.bg. Пишат, че имат лиценз под въпросния номер наистина е регистрирана тази фирма, но мен това не ме задоволява, че не са поредните измамници. Искат 1200 за билет, който те осигуряват и е задължителен :mhihi Това добре парите ги прежалваm макар и да са много, ако наистина там където те пращат има работа и се плаща по 6.5 както казват те.
Очаквам включване от Пловдивчани, седалището на фирмата се намира: Адрес: Пловдив , ул.Ниш 7
Телефон: 0899100537 Ако някой може да ме свърже с хора ползвали въпросната фирма, ще съм благодарен, кординати може на лично!

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Re: Мнение за "Ню Уейв Рикрутмънт'' ЕООД

Мнениеот petko5 » Пет 15 май 2015 20:24

Аз не бих заложил на тази фирма...!!!

http://bgrabotodatel.com/company/9230

Успех от мен :th_up

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Пет 15 май 2015 20:49

Тоя билет да не е околосветски?
Заеби ги тия 6,50 на час, търси работа с много часове. Щото ако няма часове, голям праз че дават 6,50/час.

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Мнениеот Ицку® » Пет 15 май 2015 21:59

6,50 на час е минимума във Великобритания. 1200 лева за билет си е чист обир.

nsfw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nsfw » Съб 16 май 2015 9:30

Ебах го в билета. На мен толкова ми струваше двупосочния София-Бостън :mhihi
Заеби ги тези пишман посредници. Щом е за UK търси си работа директно в интернет. Няма смисъл вече от такива посредници. Беше то едно време. Сега интернет е достатъчен.

Потребителски аватар
JoRko_TaiSanA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JoRko_TaiSanA » Съб 16 май 2015 19:16

Колеги ясни са ми нещата който казвате. Именно това ме интересува имали работа там където пращат хората. Друга работа ще се търси в последствие там, просто искам сигурен доход за няколко месеца докато се оправят документите. За това се ослушвам за посредник.

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Съб 16 май 2015 19:17

добър ли ти е английския

nsfw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nsfw » Съб 16 май 2015 19:36

JoRko_TaiSanA написа:докато се оправят документите

:mhihi Какви толкова документи бе колега :mhihi Един трудов договор и тва е. Ама пък щом имаш излишни пари за пълнене гушите на разни "посредници" твоя воля. Дето има една приказка "Човек, като е решил да се ушива и Господ не може да го спаси" :mhihi

Потребителски аватар
JoRko_TaiSanA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JoRko_TaiSanA » Съб 16 май 2015 19:41

Не, плановете са да пътуваме с приятел той е с добър английски и опит във Великобритания, ще удари едно рамо въпроса е да се докопаме до сигурна работа, че с този курс на паунда не можем да си позволим да седим много без работа там :banghead
От към документи ми трябва банкова сметка и иншуранс, след това мога да се ослушвам спокойно за друга работа там. В тази държава достатъчно сме се ушили :) Да има работа, тези пари тук може да са 3 заплати, там ще се избият бързо.
Ако някой знае сигурен посредник, нека го сподели може и на лично.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Пон 18 май 2015 20:46

В джобс-а редовно пускат една обява за складови работници за UK. Не знам дали фирмата е добра, но редовно публикува обявата и търсят различни позиции...
Вариант е да намериш координати на агентите дето пращаха хора по бригади. Те вероятно още работят, и едва ли на тези цени...
Но факта че ползваш стабилен агент, не значи че работата на която те пращат е доходоносна. 6,50 лири на час е минимума тая година в Англия, но ако работиш по 20 часа на седмица, голям праз че ти дават 6,50...

stefannankov
Автомобил: VW Touran 19 TDI
Двигател: BKC 105 hp 2005

Мнениеот stefannankov » Пон 18 май 2015 23:23

Аз бих проучил в агенция по вписванията wwwl.brra.bg кой е собственика, после по ЕГН-то му бих търсил в кои други фирми е участвал. Ако имат нещо общо с Нов Век, стрела и др.вероятно е да са измамници... Но пак гаранция франция . Читав посредник ще го познаеш че не удържа пари за такса понеже му плаща работодателя, парите за път няма как да са толкова, дори в последния момент на уизеър билетите са по около 500 лв с куфара. Да иска 700 лв разлика означава че конкретен договор с работодател няма. Също така ако действително има споразумение би си казал кой евентуално ще осигури работата - т.е. кой е работодателя. Ако работодателя е GLA агенция която не е собственост на конкретен работодател бих разпитвал повече, защото намирисва..
Не знам дали схванахте но в бгработодател отзивите реално са за две различни фирми, но хейтърите дори не са се усетили, като са почнали да пишат. Ако искат депозити нещо, пари напред за регистрация на самонаето лице и т.н. също понамирисват работите , но трябва да се проценя всеки отделен случай поотделно.

Потребителски аватар
JoRko_TaiSanA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JoRko_TaiSanA » Вто 19 май 2015 14:36

Concordia YSP, Hops и другите който са се прикачили към тях вземат такса от 550лв билета си е от теб. Имам подадени кандидатури и при тях, но са толкова не сериозни че няма на къде. Просто не можеш да разчиташ я се обадили я не и това в период на половин година . Кандидатствал съм с посредник без комисионна за работа в Германия, но и там е чакане, а какво всъщност чакам и аз не знам ей това най ме дразни нещо като не зависи от мен и седя без яснота. Предпочитам да дам едните пари и да знам кога занимавам :screwy Тези в БГ-работодател изобщо не ги вземам на сериозно icon_idea

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Вто 19 май 2015 14:55

Аз ходих с YSP и съм доволен . Ако нещо те интересува питай . Такса ми взеха 390 лева и за билет 270 ми искаха макар ,че на билета пише 110 лв. :mhihi Ама като цяло парите ги избих,че и доста посъбрах . Лошото е това,че в Англия е пълно ама пълно с работа ,но без иншуранс и банкова сметка не можеш да започнеш работа,а без постоянен адрес не можеш да си извадиш иншуранс и банкова сметка ,без работа не можеш да наемеш жилище :biggrin Та най-добрия начин да се докопаш до Англия е от тук с агенция - за 1 месец си вадиш банкова сметка и иншуранс и изчезваш да си търсиш ти работа .

nsfw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nsfw » Вто 19 май 2015 15:45

Под иншурънс NI(National Insurance) ли се има предвид или нещо друго?

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Вто 19 май 2015 16:26

Да National Insurance !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”