ПРоблема е следния колата е Джета 90та. г., метнал съм и 1з мотор от голф 3, 5000км. никакъв проблем, гнп-то беше настроено да подава точно горивото, цяла зима пали и работи прекрасно, след зимата започна да пали по трудно и да пуши силен бял пушек при палене.
Смених дюзите с перфектно работещи проблема си остана, и впоследствие колата спра да пали тотално като белия пушек е в огромни количества, в движение гърми през генерацията и забива муцуна.
Реших че помпата е умряла, сложих нова помпа, колата започна да пали нормално работеше прекрасно, чуден разход.
След точно 1 седмица абсолютно същия проблем се появи, никакво палене адски пушек.
Впоследствие ми хрумна да откача кабела който регулира авансите на помпата и колата започна да пали нормално, но трака много и ме дразни, при опит да закача кабела обратно колата започва да пуши и директно гасне

От 1 седмица я карам така но вървежа и е слаб, както и чукането, вече нямам обяснение, невярвам и това ГНП да се е прецакало, относно горивото умишлено зареждах на различни места но проблема си остава.
Диагностика показа следните грешки като мен ме вълнуват само тези свързани с горивото..
Ако някой знае откъде да започна.. ще съм много благодарен!